Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Nem kell nyomogatni, elég ha az ember csak normálisan használja ertesitésekre, esetleg egy uzenet elolvasására, stb. (amire az okosóra lenne kitalálva elméletileg) Nem is úgy gondoltam hogy játszani fogok rajta egy városnézés során, de gondolom a 36 óra nem is arra vonatkozik
Vezetéknélküli töltő még nagyobb mint egy szimpla kábeles, úgyhogy semmit nem old meg. Kell még mellette legalább 1-2 kábeles töltő is hogy más eszközöket is tölteni lehessen.
"1 napot már kb minden készülék kibír, ha nem azon éled az életed." éppen erre gondoltam, hogy ne egy napot birjon ki, szépen fejlesszenek akkut bele, nem mindenkinek van kedve álladóan töltögetni. Én most állandóan 3 töltőt hurcolászok magam után (telefon+tablet+fényképező), ezek közül általában 2-t használok párhuzamosan esténként. Már ez is sok néha, de ha még egyek kéne vigyek az óra miatt azt már tényleg túl sok lenne (sok helyen nincs is annyi fali csatlakozó). Ha minden készülék birna legalább 2-3 napot akkor nem lenne ilyen gond.
-
nkmedve
őstag
Arra gondoltam, hogyha a nap végére minden kütyü lemerül (pl. telefon, tablet, okosóra, stb.) akkor kell oda egy halom kábel és töltő, hogy mindet berakjam telni. Ez pl. egy kirándulás során még lényegesebb lehet, mivel ott kb. az van hogy estére beérek a hotelbe egy hosszú nap után és akkor egyszerre kell berakjak egy halom lemerült kütyüt, hogy reggelre hasznáhatóak legyenek. Nekem ezért lenne fontos, hogy minden elmenjen legalább néhány napig.
-
nkmedve
őstag
"36 órányi üzemidővel kecsegtető 400 mAh kapacitású akkumulátor jelenléte is biztosra vehető"
Ez valami vicc? Ez még telefonnál is gyenge, óránál egyenesen katasztrófa. És ne jöjjön senki azzal hogy este úgyis be lehet tenni tölteni, lassan egy kábeldzsungelt kell tartsak az ágyam mellett hogy minden eszközt töltögessek (szerencsére minden eszköz amit használok tovább birja ennél a 36 óránál). Ha mondjuk kirándulni megyek ahol még esetleg értelme is lenne egy ilyen kütyünek akkor pedig vihetem magammal a kábeldzsungelt (feltéve ha van egyáltalán áram ott ahova megyek).
Alapvetően nem lenne rossz kütyü, a dizájn is elmegy, de amig nem kezdenek valamit az üzemidővel (eink, takarékosabb proci, stb.) addig ennek semmi jövője nem lesz, és csak néhány fanatikus játékszere marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest