- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
Nálam egyik CWT belsős Chieftec se bírta 3-3.5 évnél tovább, pedig nem hajtottam őket agyon (valószínűleg itt is beficcen az Aurum topicban tárgyalt aktív PFC + kínai kondik esete). Tudom, hogy irracionálisan magasabb árat kell fizetni azért a pár százaléknyival nagyobb megbízhatóságért, de nekem a Seasonic nevével járó (vagyis a kényszer, ami egy presztízstermékkel a gyártóra hárul) minőségi alkatrészek és felépítés 7-10 évente egyszer azt hiszem belefér, és legalább nem kell reszketnem, hogy legközelebb mit visz magával a táp, ha elszáll benne valami (bár ebből a szempontból a Chieftec-ekkel se volt gond, de ki tudja, hogy csak szerencsém volt-e velük). Azzal is tisztában vagyok, hogy az első szériás SS X400 Fanless is elég szép RMA forgalmat generált, de a gyártó neve a garancia rá, hogy egyrészt az ilyen szériák a lehető legritkábban forduljanak elő (nem vagyunk istenek, minden gyártónál előfordul egy-egy gyengébben sikerült termék), másrészt ha elő is fordul ilyesmi, a lehető legnormálisabban intéződjön a vásárló kárpótlása. Végül ott az a dolog, amit Duliee is említett, hogy egy budget kategóriás táp, legyen az akár egy Seasonic, egyértelműen gyengébb minőségben készül, mint egy presztízstermék. Kiváló példa erre épp a G széria, mint középkategóriásnak szánt termékpaletta, ami a tesztekben érezhetően gyengébb a saját, X szériás termékekhez képest (és akkor képzeld el ugyanezt a budget kategóriában). Az már megint más kérdés, hogy még így is jobb, mint szinte bármelyik más típus, de hát van is ára rendesen.
Én a szolgáltatások miatt döntöttem inkább mellette, mintsem a megbízhatósága miatt (az csak a ráadás), mert jelenleg senki nem kínál ilyen összeállítást. -
Neovenator
senior tag
No nem kis hazánk eladásaira gondoltam, mint reprezentatív számadatra.
Hisz pont ez az, ha az itteni eladásokat néznénk, akkor a Chieftec és a Codegen biztos piacvezető lenne...
Megnéztem a tesztet, de csórikám nem egy szupermen...először is finoman szólva sincs agyonzsúfolva a NYÁK, 5V-nál 38mV, 3,3V-nál 45mV, 12V-nál 61mV kilengés, csúszócsapágyas Globe Fan...ez pontosan az a kategória, amit fentebb is írtam...ha ilyet találnék egy gépben, nem rohannék lecserélni, de ha új tápot keresnék egy gépbe, biztos, hogy messzire elkerülném. Nyilván igazságtalan lenne az összehasonlítás mondjuk a jelen cikk tárgyával, mert közel se ugyanaz az árkategória a kettő, de hát ez ember minek vegyen gyengébb minőséget, ha vehet jobbat is...
-
Graphics
Jómunkásember
-
Neovenator
senior tag
Ki kéne deríteni, ez mennyiben igaz az utóbbi pár évben, ugyanis a nagy oldalak közt nem igazán elterjedt dolog mostanában se Cheiftec, se High Power se Sirtec logós tápokat tesztelni, és abban a kevésben, ami mégis megtalálható se feltétlenül csak pozitívumokat említenek velük kapcsolatban. Persze ezzel nem az FSP-t akarom védeni, de talán a top selling márkák sorrendje nem véletlenül alakul úgy, ahogy.
-
Neovenator
senior tag
Félreértés ne essék, nem akarom lehúzni se a CWT-t, se a SuperFlower-t, se a Sirtec-et, Deltát, csak azt mondom, hogy a jobbára közepes minőség prémium árcédulával párosul, amit sehogy se értek...ott van például a CFT sorozat, mai napig is huszonpárezer forintért lehet hozzájutni (nálam is tönkrement egy-kettő, de voltak további tapasztalatok is a túlvállalt CWT belsőkkel kapcsolatban), holott pár ezressel többért az ember már Seasonic-ot vagy FSP-t vagy Antec-et vagy Corsair-t vagy Enermax-ot vesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest