Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
a piros az csajos! nekem fekete van, és az is olcsóbb volt, mert azt is te szerezted

én a hangzással kapcsolatban pontosan azért nem írtam, mert azon aztán a végtelenségig el lehet vitatkozni, hogy ki milyennek hallja. ugyanakkor annyi biztos, hogy cx55/95-re visszaállni rendkívül kiábrándító az Atrio után. sosem gondoltam volna, hogy valaha ennyire szarnak fogom hallani ezt a két (árkategóriájában méltán népszerű) típust, de most ez a helyzet. (EQ-t a cx300 óta semmihez nem használok, így az ilyesmi nem befolyásol a véleményalkotásban).
-
ponti_ak
addikt
Pár komment még, az eddigiekhez..
Driver: igen, szerintem is MG5-ös van ebben még, az újabbakban MG7 kódú van a honlapja szerint.
Külcsín: azért volt olcsóbb, mert piros. Nem kimondottan szép (sőt..), de szerintem nem túl ronda (nem zavar, hogy kínais gagyinak látszik), és használat közben nem feltűnőbb, mint egy fekete.
Hangzás: az illesztésen sok múlik, Shure PA910-es (Olive) bogyó van a képen (L-es, de szerintem szerzek rá M-est, mert ez már eléggé elnyűtt, s amióta kimostam, behelyezni is nehezebb, nem szűri olyan jól a külső zajt..)
Számomra kicsit laposnak tűnik a hangzása a korábbi Sennheiser CX-ekhez képest, viszont sokkal jobban zár (a memory foam-os szivacs miatt), és EQ-zom, kisebb mértékben, de kb ugyanilyen hangszínben.
Érdekes, mert pont így hirdeti magát (a termék dobozán is): EQ nélkül at igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi