Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
OFF: hát ja, a piros szin csajos, ez köztudott(?). De engem jobban zavar(t) a sötét példányok magasabb ára, mint ennek a kissé különc szine. Nem elég 'nagy' dolog ahhoz hogy érdekeljen. Ráadásul a rózsaszinü ingeimhez pl. jobban is pásszol, mint egy snassz 'univerzális' fekete...

/ Autót pl nem vennék pirosban, bár attól függ.. egy Ferrarit pl nehezen választanék ki.. fekete-piros-sárga...? Hmm...
Na ez már ultra-off... / -
ponti_ak
addikt
Pár komment még, az eddigiekhez..
Driver: igen, szerintem is MG5-ös van ebben még, az újabbakban MG7 kódú van a honlapja szerint.
Külcsín: azért volt olcsóbb, mert piros. Nem kimondottan szép (sőt..), de szerintem nem túl ronda (nem zavar, hogy kínais gagyinak látszik), és használat közben nem feltűnőbb, mint egy fekete.
Hangzás: az illesztésen sok múlik, Shure PA910-es (Olive) bogyó van a képen (L-es, de szerintem szerzek rá M-est, mert ez már eléggé elnyűtt, s amióta kimostam, behelyezni is nehezebb, nem szűri olyan jól a külső zajt..)
Számomra kicsit laposnak tűnik a hangzása a korábbi Sennheiser CX-ekhez képest, viszont sokkal jobban zár (a memory foam-os szivacs miatt), és EQ-zom, kisebb mértékben, de kb ugyanilyen hangszínben.
Érdekes, mert pont így hirdeti magát (a termék dobozán is): EQ nélkül at igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I5 12500T 6c/12t 18MB 2,0-4,4GHz LGA1700 35W
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Na ez már ultra-off... /