Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
Az érveiddel teljesen egyetértek! Nincs is mit hozzáfűzni. Az ár egy ilyen esetben nagy kérdés. Az hogy 1,5kg. Hát ez húzós kérdés... Nekem egy 13,3"-os 8+ órás laptopom van és az is 1,8kg... Igaz az aksi majdnem fél kiló belőle.
Az üzemidőt valóban nagyban megszabja a nagy kijelző, de ezt egy nagy aksival ellensúlyozhatnák, de ez nem áll érdekükben a gyártóknak.A teljesítmény is érdekes kérdés, mert ugye pont az a brazos egyik legnagyobb előnye, hogy szinte mindenben a - hozzá képest - "brutális" erejű VGA-t használja, vagy hívja segítségül.
Ehhez persze megfelelően megírt szoftverek kellene. Anélkül kőbalta az egész.
A menyasszonyomnak vettem már 15"-os tényleg erős konfigot és utálta! Eladtam és kisírt magának egy 10"-os net"semmirenemjó"bookot. Halljátok odavan érte. Igaz, hogy néha hosszú mp-eket kell várni, mire megnyit valamit az atom N455-ös procko - még 2gb rammal is, szóval nem az 1g korlátoz -, de őt ez nem érdekli. Nevetve/gúnyosan meg is szokta jegyezni nekem, hogy a nagy 2magos csoda sem volt gyorsabb....Nem érzi!!! És ha hiszitek ha nem ilyenek az emberek 80-90%-a! Nem veszi észre, ha egy alkalmazás 2mp alatt vagy 6mp alatt nyillik meg. Én bedilizek egy atomos géptől, de az asszonynak boldog mosoly van az arcán, amikor azt nyomkodja és valójában ez a fő. Ezt kell elfogadni.
Én csak azt mondtam, hogy van rá igény.
Azt nem, hogy egyet is értek a koncepcióval.
-
Atocha
senior tag
Nem akarok neked ellent mondani smkb, de...!
Számtech boltban melózom és nem is hinnéd, milyen sokan jönnek hozzánk, hogy mikor jön már a 15"-os Brazos amd-s laptop?
Olyan emberek, akiknek kell a nagy képernyő, kell a hosszú üzemidő és nem érdekli öket a teljesítmény.Kérlek ne magadból indulj ki, ahány ember, annyi elvárás. Neked ez így "baromság". Más meg azt mondja, hogy: "na végre".
Ez van. Hiába bosszankodsz ezen, ez akkor is így lesz. Szerinted a Gateway leült a tárgyalóban és eldöntötték, hogy na akkor csinálunk egy ilyen semmire se jó laptopot? Valszeg egy felmérés, egy kutatás után döntöttek így, sőt azt is el tudom képzelni, hogy levelek zömét kapják a gyártok, hogy ezt vagy azt csináljátok már így pls, köszike.
Reagálnék arra is, hogy "az emberek zömét már marhára nem érdekli a hordozhatóság".
Nos meglepő, de az emberek "zömének" fogalma sincs, hogy amd vagy intel gépe van. Hogy mennyit fogyaszt, hogy milyen vga, hogy milyen wincsi és a döbbenetes az, hogy amikor azt kérdezem hogy milyen windows van rajta, akkor a hatalmas csönd következik, mert m.országon akkora a számtech sötétség, hogy te azt el sem hiszed! Félre ne érts, nem nézem le az embereket. Én sem tudom megjavítani a cipőmet, sőt egy merci motort sem tudok megszerelni. Arra ott a suszter az autószerelő. Csak arra akarok kilyukadni, hogy nem mindenki vágja úgy a számtechet, mint te.Szerintem van létjogosultsága a nagy kijelzővel szerelt alacsony fogyasztású laptopoknak és mondom ezt úgy, hogy írnak nekünk, keresnek telefonon és kérdezgetik, hogy olvasták itt meg ott és mikor jön be az országba, mert vennének egyet.
No offens.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest