Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alchemist

addikt

válasz smkb #2 üzenetére

De már megint könyörgöm miért 15,6"-ba, de tényleg...

Because none has done it before... :)

törölt tag

válasz smkb #2 üzenetére

Én ezeket úgy hívom, hogy "nagymama laptopok" -> alacsony felbontás nagy képernyő mellett (rosszul látok kisunokám - rulez) és semmire sem jó csak netezésre...

• Mozsa

tag

válasz smkb #6 üzenetére

Ezért is van ez:

"A jelentés kiemeli, hogy az AMD megkezdte az integrált DX11-es GPU-t tartalmazó Ontario és Zacate chipek szállítását, azonban egyelőre nem sikerült számottevő részesedést elvennie az Inteltől, inkább az AMD többi mobil platformjának kárára tört előre a Brazos. Az AMD "nem-Fusion" mobil processzorainak eladásai 19 százalékkal csökkentek a harmadik negyedévhez képest, ez nagyjából megfelelt az 1,3 millió leszállított Brazosnak. Így a cég összességében közel ugyanannyi mobil chipet adott el mint egy negyedévvel előtte. A legjobban a desktop szegmensben áll az AMD, bár a részesedése itt is enyhén csökkent 2010 során az első negyedéves 26,3 százalékról a negyedik negyedévben már csak 25,4 százalékot tudott megtartani."

Az 1.3M db eladott Brazos Abu valamelyik cikkében is megjelent, csak hát ugye nem teljesen ebben a formában.....

• Atocha

senior tag

válasz smkb #2 üzenetére

Nem akarok neked ellent mondani smkb, de...!

Számtech boltban melózom és nem is hinnéd, milyen sokan jönnek hozzánk, hogy mikor jön már a 15"-os Brazos amd-s laptop?
    Olyan emberek, akiknek kell a nagy képernyő, kell a hosszú üzemidő és nem érdekli öket a teljesítmény.

Kérlek ne magadból indulj ki, ahány ember, annyi elvárás. Neked ez így "baromság". Más meg azt mondja, hogy: "na végre".

Ez van. Hiába bosszankodsz ezen, ez akkor is így lesz. Szerinted a Gateway leült a tárgyalóban és eldöntötték, hogy na akkor csinálunk egy ilyen semmire se jó laptopot? Valszeg egy felmérés, egy kutatás után döntöttek így, sőt azt is el tudom képzelni, hogy levelek zömét kapják a gyártok, hogy ezt vagy azt csináljátok már így pls, köszike.
    Reagálnék arra is, hogy "az emberek zömét már marhára nem érdekli a hordozhatóság".
    Nos meglepő, de az emberek "zömének" fogalma sincs, hogy amd vagy intel gépe van. Hogy mennyit fogyaszt, hogy milyen vga, hogy milyen wincsi és a döbbenetes az, hogy amikor azt kérdezem hogy milyen windows van rajta, akkor a hatalmas csönd következik, mert m.országon akkora a számtech sötétség, hogy te azt el sem hiszed! Félre ne érts, nem nézem le az embereket. Én sem tudom megjavítani a cipőmet, sőt egy merci motort sem tudok megszerelni. Arra ott a suszter az autószerelő. Csak arra akarok kilyukadni, hogy nem mindenki vágja úgy a számtechet, mint te.

Szerintem van létjogosultsága a nagy kijelzővel szerelt alacsony fogyasztású laptopoknak és mondom ezt úgy, hogy írnak nekünk, keresnek telefonon és kérdezgetik, hogy olvasták itt meg ott és mikor jön be az országba, mert vennének egyet.

No offens. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés