Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-Master
tag
Ugye
Amúgy az előttem szólóknak üzenem (lehet hogy rosszul fogalmaztam): de nem az FPS számot emeli meg jelentősen a dual channel és a CL9, (múltkor valami miatt visszaállt CL11-re és egyből feltűnt), hanem simább futást eredményez, jobb átlaggal és kevesebb minimum FPS-el. Gyakorlatilag semmivel sem fut több FPS-t viszont érezhetően simább a kétcsatornás, gyors ídőzítésű RAM-pár.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy az előttem szólóknak üzenem (lehet hogy rosszul fogalmaztam): de nem az FPS számot emeli meg jelentősen a dual channel és a CL9, (múltkor valami miatt visszaállt CL11-re és egyből feltűnt), hanem simább futást eredményez, jobb átlaggal és kevesebb minimum FPS-el. Gyakorlatilag semmivel sem fut több FPS-t viszont érezhetően simább a kétcsatornás, gyors ídőzítésű RAM-pár.