Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-Master
tag
Ugye
Amúgy az előttem szólóknak üzenem (lehet hogy rosszul fogalmaztam): de nem az FPS számot emeli meg jelentősen a dual channel és a CL9, (múltkor valami miatt visszaállt CL11-re és egyből feltűnt), hanem simább futást eredményez, jobb átlaggal és kevesebb minimum FPS-el. Gyakorlatilag semmivel sem fut több FPS-t viszont érezhetően simább a kétcsatornás, gyors ídőzítésű RAM-pár. -
X-Master
tag
Nekem HyperX Savage ramjaim vannak (DDR3 1600 MHz CL9) 2x8 GB. Nem akartam elhinni, de annyit számít a memória, hogy amíg csak egy modulom volt ilyenből, akadt a GTA 5, míg most teljesen simán fut. Nem mellesleg 1 gigás a videokártyám, a GTA V beállításánál pedig 2,3 GB-ot mutat a mérő, és dual channelben annyira gyorsak ezek a ramok, hogy olyan, mintha a videokártyámra pakoltak volna még GDDR3 ramokat. Rengeteget számít. Stalker Clear Sky-nál ugyanez csak régebbi DDR3-al.
4 csatornás X99-esek üthetnek rendesen!! Sebesség meg késleltetés is számít, de játszani kell a Dual Channel, Single- vel nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LED világítás a lakásban
- Formula-1
- XPEnology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 2x12 GB-os DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy az előttem szólóknak üzenem (lehet hogy rosszul fogalmaztam): de nem az FPS számot emeli meg jelentősen a dual channel és a CL9, (múltkor valami miatt visszaállt CL11-re és egyből feltűnt), hanem simább futást eredményez, jobb átlaggal és kevesebb minimum FPS-el. Gyakorlatilag semmivel sem fut több FPS-t viszont érezhetően simább a kétcsatornás, gyors ídőzítésű RAM-pár.