- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
Az az igazság, hogy én nagyon figyelek az ilyen dolgokra. Én szerintem ebben az évben már 3x odinnal újra húztam a telót ez ilyen rossz szokás nálam
próbálgatom a romokat. Sose csinálok biztonsági mentést mert szerintem sokszor problémát okoz és vissza is kerülhet rá a probléma ha volt. Alkalmazásokból is csak azt használom ami tényleg kell mert én úgy vagyok vele, hogy amit 2 havonta ha megnyitok 1x inkább leszedem mobilnettel akkor amikor kell.
Este nekem se merül sokat talán 4-5% és mindent bekapcsolva hagyok. Nekem inkább napközben van probléma mikor nem lövöm ki az alkalmazást és videózok vagy fotózok ilyenek... szerintem ebben fejlődhetne. Persze ne úgy mint a xiaomi, hogy még a gps-t is lelövi
Elégedett vagyok én a s9+ al csak szerintem tudnának mit reszelni ezen a területen.
-
Rinocerosz
őstag
Igen sajnos a készenléti idő az nagyon gyenge. Egyik ismerősömnek iPhone 11Pro van és hát neki szinte alig merül a telefon annak ellenére, hogy meg vannak nyitva a háttérben az alkalmazások. Én mindig figyelek, hogy tisztítsam a ramot, de ha nem csinálom akkor iszonyatosan merül.
Mondjuk nekem s9+ van ami azért nem túl combos a maga 3500mAh akkumulátorával, de azért így is elég egy napra.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Dare2Live #53 üzenetére
Szerintem kevés a jó alternatíva.... ügye vehetsz iPhone-t, de megint csak az a probléma, hogy a 11Pro még a legolcsóbb helyen is 330 ezer. Ezzel szemben a galaxy s20+ 240 ezerért is van gyári garanciával (igaz csak 1 év).
Ott a xiaomi ami elég jó telefonokat csinál, de a miui nem a legélesebb kés a fiókban. Persze kinek mi és nem is szeretném leszólni mert elég jó az üzemideje, de lenne mit javítani ott is.
A huawei szintén pöpec telókat gyárt, de a videózás az sajnos elég gyengus. Tudom a dxomark nagyon jóra értékelte, de a tesztek alapján én nem ezt látom. + itt is volt már botrány a Kirin miatt, amit szintén nem tartok a legerősebb SoC-nak.
Szóval mindenkinek meg vannak a saját igényei, de ha összességében nézzük akkor a Samsung még mindig egy igen jó vétel. Én is jobban örülnék a Snapinak, de most egyenlőre csak abban reménykedhetünk, hogy a következő verzióban már nem lesznek saját fejlesztésú M magok
-
Rinocerosz
őstag
Én csak akkor érzem kevésnek (s9+), amikor elmegyek messzebbre és szükség van a képességeire
(navigálás, zene, fotózás/videózás, játék, böngészés +1-2 app még).
Viszont ha itthon vagyok szokásos dolgaimat csinálom akkor gyönyörűen kibírja a napot késő estig.Úgyhogy lehet egy ilyen note vagy 20+ nekem teljesen megfelelne. Persze régóta szemezgetek az iPhonenal, de már évek óta mondom ezt és azóta is csak Samsung telefont vettem
.
-
Rinocerosz
őstag
Üzemidőt kellene nekik rendbe rakni mert így ciki, hogy gyengébb teljesítmény és nagyobb fogyasztás. Volt róla szó, hogy felhagynak a saját magok használatával. Reménykedjünk, hogy ez minél hamarabb bekövetkezik és nem használnak fel még 2-3 generációnyi M magot.
Nyilván még az AMD-vel való közös munka gyümölcs is beérhetne és akkor a játékosoknak is egy szuper opció lesz. -
Rinocerosz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest