- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uchimata
tag
Üdv,
Annyira nem vágom még ezeket a technikai cuccokat, hogy hogyan férnek el egymás mellett
. Na nem fizikailag értem, hanem a konfigurációra gondoltam...
Teszem azt, van
o egy T-Home-os v. más IP-TV-s előfizetés, amivel jár egy vmilyen Set-Top-Box
o egy egyszerű DivX-es asztali DVD lejátszó
o egy közepes-jobb médiacenter, pl. Popcorn Hour
o egy alap erősítő 5.1-es hangzáshoz
o egy HDMI-s 40" LCD TV
o egy 5.1 hangfalszett (nem a tesco gazdaságos, de nem is audiofil, olyan Yamo kategória)
o egy erősebb asztali PC
o egy internetes kapcsolat (4 Mbit, kábel v. adsl)
o egy wifi-s (g) routerEzer a kérdésem a fentiekre vonatkozólag:
1. Valaki elmondaná, hogy ezekből mi válik feleslegessé, ha a másik már rendelkezésre áll? Mi az ami nem fér meg a másik mellett, mert mondjuk nem összeköthető, vagy nehézkessé tenné a használatot?
2. A fenti lista legalább első 5 eleméhez jár távirányító is. Melyiket nem lehet kihagyni, hogyan érdemes az egészet összelőni? Esetleg egy méregdrága Logitech-es programozható távkapcs. segít a dolgon?
3. Van olyan hely, értékesítés, ahova bemegyek, és egy értelmesnek tűnő ember (esetleg egy kedves fórumtársam) szívesen segít abban, hogy a magam kis házimozi rendszerét összeállítsam?
4. Mire érdemes még odafigyelni, hogy ne dobjon ki az ember fölöslegesen sok pénzt az ablakon?
A fenti listából nekem sajnos még szinte semmi sincs meg (csak a PC), hiszen egy ilyen konfiguráció beszerzése egy vagyon, és nem igazán engedhettem meg magamnak, ám így legalább abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tiszta lappal indulhatok. Nem vagyok se sznob, se "techbuzi", csak a színtiszta ár-/teljesítményarány motivál a keresgélésben. Sokkal fontosabb a szívásmentes, üzembiztos működés, mint a feature-ök végeláthatatlan (és főleg kiaknázatlan) sora.
A következőkre használnám:
o Internetről letöltött különböző filmek megtekintése. Ha 1-2 formátum kimarad, az nem gond, de azért a legnépszerűbbeket (HD is) támogassa.
o AudioCD, DVD és rádió-s zenehallgatás.
o Időzített felvétel TV-s műsorokból és/vagy időeltolásos TV-nézés (ha lemaradnék a Szökés első negyedórájáról).
o Lehetőleg 1, de maximum 2 állandóan használandó távirányító.
o Ne kelljen fél órán keresztül bekapcsolgatni mindent, megvárni míg bebootol, meg "élvezni" az állandó, gépekből jövő háttérmorajlást egy lájtos Jazz-rádió-hallgatás miatt.
Ha tudtok ilyen helyről, ahol ezeknek részletesebben utána tudnék járni, vagy ti magatok tudjátok a válaszokat, akkor azt sokunk nevében megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest