Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megtollasodik középkategória
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Nekem nem jön be. Valahogy túlárazottnak érzem, pusztán azért mert Apple Ready. Szerintem ha ezt igy 20 ezerből megoldják, akkor igencsak jó vétel de ennyiért már sok. Föleg azért is, mert szép dolog az, hogy távirányítós meg minden, csak ezért az árért-saccra 30k- már sokkal minőségibb és jobb füleseket kaphatunk-Sony EX700(ha mázlija van az embernek
), A jobb AKG, Sennheiser fülesek is például. Nem becsülöm le A klipsch-et sem, jó márka csak szerintem most az Apple faktor miatt sikerült túlárazni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A múltkori Apple füles után ezúttal a Klipsch fülhallgatójával ismerkedtünk meg.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest