Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Ez egy jó régi cikk, de én meg most vettem ugyanennek az Android verzióját. 78 euro volt.
Nagyon jó fülesnek érzem (20 óra járatás után), ár-érték arányban.
-Egy Yamaha cdx-497 lejátszóval (melynek elég jó a saját fejhallgató erősítője) próbálgatva mindenféle zenén szépen helyt áll:
mély van bőven, de nem tolakszik és pontos. Az agybadugós középtartomány elvérzés nem jelentkezik, a magas szépen cseng, de nem sziszeg.
-In-ear lévén fontos a hordhatóság. Kijelenthetem, hogy eddigi 4-5 dugóm közül (persze ez nem sok, értem én) ez messze a legkényelmesebb. A Klipsch veri kicsit a mellét a copyrightos spéci formájú (ovális, nem kerek) szilikonon, de joggal. Így bele kell tekerni a fülbe, mint egy dugóhúzót és zár, nem fúj mellé, még cuppan is ha kihúzod, de szinte nem lehet észrevenni betéve. Ötös Sport móduszban furcsán felfele és hátra kell tekerni a fülest, így a kábel a fülkagyló mögött fut le, a cucc pedig gyakorlatilag belefekszik a fülbe, mint egy hallókészülék. Én így hordom, bár a beépített mikrofon ekkor elég messze kerül a számtól, viszont stabilabb és nem zúg a szél a madzagon.
-A vékonyka zsinór rendesen hajlamos a megtekeredésre, de ez minden más ilyen madzagra is igaz. A hossza viszont 1,2 m és rendben van.
-Jár hozzá tokocska, négy szilikon feltét, melyből egy egészen extrémen hosszú és pici-talán gyerekeknek, vagy baglyoknak szánták... Valamint egy csat a kabáthajtókára.Ja, s végül mivel telefonra szántam: meglepetésemre gond nélkül együtt működik a Huawei Ascend P1-esemmel, pedig már előre gyanakodtam a kínai kompatibilitáson
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
themebuilder
senior tag
Szerintem már túlságosan futurisztikus kinézetű.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
herda
csendes tag
Azt mér nem lehet képet csinálni a tartozékaival,a doboz meg kit érdekel???
-
KeNTaGoN
tag
a mult heten javitottam egy ilyen fulest.
a csatijan nincs rendes toresgatlo, szal teljesen szethullott a 30 ropis ketyere... de egy gyors csati csere es ismet zenel.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
dfdfdf
őstag
A Klipsch prémium kategóriás terméket is gyárt az árából kiindulva pl németben vagy amcsiban ez nem egy olyan ár mint itt nálunk ott megérheti az árát de itt nem.
Angliában laknak rokonomék "csóri" fiuk kb havi 50kt kap zsebpénznek szóval nem egy olyan "hűdedrága" cucc lenne neki. Van akinek megéri van akinek nem, én egy fülesre max 4-5kt szánnék rá mert nekem annyit ér meg de egy fejhallgatóra lenne szívem kiadni akár egy 20ast is de ez itt már ízlés kérdése. De nézzük a dolgok másik oldalát egy 4es szifonhoz nem olyan drága egy ilyen füles ha van arra akkor erre is telik! Vagyis a célközönségnek megfelelő termék.
Utálom az almát az agresszív reklámpolitikája miatt minden évben feltalálják a spanyol viaszt de ez hagyján de még sikeresek is vele.... Almáéknak szerintem 2 jó termékük van MacOS és a Ipod ezek nagyon jók el kell ismernem. Hála istennek nem érzek birtoklási vágyat emiatt lehet jól is járok ezzel hiszen így nem kell magyarhonban extra drága termékeket vennem -
luke.
aktív tag
pfhű!
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
Napfénysüti
nagyúr
Meglepett hogy drágább mint a múltkori Apple füles de határozottan tetszik, Az mondjuk pont nem hogy csak Iphone/Ipod-al működik a távirányító része.
Més que un club!
-
Jhonny06
veterán
Már egy ideje használom, egész jó kis cucc (az áráról csak annyit, hogy aki szerint ez drága, az még nem látott prémium fülest), iPhone 3G-vel viszont nem működnek a vezérlőgombok (no offense, erre fel is hívják a figyelmet, még a boltban is mondták).
-
Rusi
senior tag
Pont azért írtam oda, hogy az Apple füles frekvenciaátvitele a számadatok alapján nagyobb, mégis az szól gyengébben. Ez olyan, mint hogy az ultrakompakt fényképezőből se a 16 megapixeles a jobb, mert az nagyobb szám, mint a 12 megapixeles. Pont hogy sokan azt hiszik, a számok mindent megmutatnak és a lényeg, hogy minél nagyobb legyen (de legalábbis több, mint a szomszédé, nagyobb LCD tévé stb.), és akkor az úgy király. Átfogalmazom, mert lehet, hogy ez így rosszul jött át.
Mobilaréna (2010-2017)
-
majom2
senior tag
Rusi,
ezt írod: Frekvenciaátvitele 10 Hz-től 19 kHz-ig terjed, ez nem kiemelkedő, de normális érték (érdekes, hogy az Apple fülese ebben jobb, mégis ennek van jobb hangzása).
- a frekiátvitel két végpontja mióta feleltethető meg a hangzásnak?
- tudjuk h ez hány db-es vágásnak felel meg? tehát mit tudunk meg ebből a két számból?
- tehát akkor ez jobb mint a 1300$-os UE 18 Pro, hiszen annak csak 20 Hz - 18,000 Hz az átvitele. a 900$-os UE 10 Pro-ról nem is beszélve (20-16kHz)no offense, de ilyen mondatot csak egy nem túl hozzáértő ember írhat...
-
fi:zi'k
nagyúr
Ezt inkább csak bemutatónak hívnám. No offense.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Dinamiq
tag
Igaz nem próbáltam sok bedugós fülest (sennheiser, koss, samsung, sony), de nekem a fejhallgatók jobban bejönnek. Igaz amit próbáltam, az nem ez a kategória árban. (10-20.000 közt) Egyszer szívesen meghallgatnám, hogy egy ilyenen milyenek a közép és mély hangok.
-
k.
őstag
Nekem nem jön be. Valahogy túlárazottnak érzem, pusztán azért mert Apple Ready. Szerintem ha ezt igy 20 ezerből megoldják, akkor igencsak jó vétel de ennyiért már sok. Föleg azért is, mert szép dolog az, hogy távirányítós meg minden, csak ezért az árért-saccra 30k- már sokkal minőségibb és jobb füleseket kaphatunk-Sony EX700(ha mázlija van az embernek), A jobb AKG, Sennheiser fülesek is például. Nem becsülöm le A klipsch-et sem, jó márka csak szerintem most az Apple faktor miatt sikerült túlárazni.
-
besk23
tag
Ha a középső gombot megnyomod egyszer majd mégegyszer és nyomva tartod akkor előre teker amíg nyomod, ugyanez visszafelé tekerésnél csak három gombal és a harmadiknál tartod nyomva.
@ Nokia Lumia 1520 Black @
-
BloodRay
veterán
Nem olcsó, de tetszik.
Olyan kár, hogy nincs egy hely ahol ki lehetne próbálni különböző agybadugós füleseket megvétel előtt(mondjuk jelképes összeg ellenében lehetne venni egy szilikonpárnát a próbálgatáshoz az érdeklődőknek)."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest