Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hatred

tag

válasz Alex91 #169 üzenetére

en mutattam az altalad linkelt oldalon tesztet ami szerint a negyedannyiba kerulo fules is elveri ezt a tularazott szepseget, szoval nem nekem kene itt keresgelni, hanem neked, ha ki akarsz maszni abbol a kinos helyzetbol, amibe keverted magadat. en nem fogok neked keresgelni semmit, te vagy az akinek a mondanivalojat semmilyen teszt nem tamasztja ala eddig. en mutattam ertelmes alternativat, kevesebb mint harmadannyiert, es tesztek szerint siman szolhat legalabb olyan jol.
    az miert is nem megoldas hogy veszel kulon tavvezerlo adaptert, es melle egy fulest amilyet akarsz? mert akkor meg ertelmes aron is vehetnel egy ertelmes fulest? vagy mert ugy nincs rajta alma logo? valaki biztos rafest neked 10ezer forintert egyet, es meg ugy is olcsobban megusztad, egy jobb fulessel.

de kezdem unni ezt a vitat, csak felrebeszelsz folyamatosan, hogy nem is ugyanaz az ember tesztelte le ugyanazon a napon es helyen oket, meg kulonben is ez az egesz szubjektiv, stb, stb. amig nem tudsz egy ertelmes ervet mutatni vagy barmit ami alatamasztja amit mondasz, nem fogok neked valaszolni, van jobb dolgom is, mint egy haszontalan tularazott fulesrol vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák