- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky87
aktív tag
Az ar itt kisse nevetseges, egyszeru boltban (hmv) £55.
Ennyit nekem boven megert.
///
-
tihs
tag
Először is örülök neki, hogy van In-Ear fülhallgató teszt a Mobilarénán.
Még több tesztet várok.Másodszor: az a véleményen, hogy ez egy túlárazott termék Magyarországon, akárki akármit mond.
Harmadszor: az erre a topicra jutó Apple rajongók száma igen magas, akik talán az Apple logot láttán kicsit elvakultabbak a kelleténél.
Ne vegye senki se magára, nem akarok senkit se megbántani, ez csak egy vélemény semmit több!
-
besk23
tag
"A "nem akar ilyet, de idejön anyázni pedig nem is kell neki még csak hasonló sem" kategória motivációját nem értem. Esetleg perverziónak tekinthetem."
Ezen pont ma gondolkoztam el és még nem jöttem rá, hogy miért?!. Nekem is van sok dolog, amit nem vennék meg, de egyszerűen nincs meg bennem az a valami, hogy akkor most lehülyézzem azokat, akik megvették és fényezzem a saját cucccom. (ráadásul (!) úgy, hogy a másikét még nem is láttam csak képen meg tesztben)
[ Szerkesztve ]
@ Nokia Lumia 1520 Black @
-
Bog
HÁZIGAZDA
A témához:
lehet sírni az árak miatt, de tök felesleges. Ez ennyibe kerül. Ha szerinted sok, akkor más pályán mozogsz, ami nyilván nem baj, csak felesleges hatvanszor leírni. Van, akinek nem okoz gondot ilyen áron fülest vennie, van, akinek ér ennyit, hogy agybadugós, kétutas, távirányítós és apple-logós a fülese. Van, akinek nem. Hogy ezen miért kell egymásnak esni, az számomra teljesen felfoghatatlan.
Mi pusztán kipróbáltunk egy ilyen tartozékot, s leírtuk, hogy milyennek látjuk. Innentől kezdve az olvasó dolga eldönteni, hogy
1. akar-e ilyet
2. akar-e ilyet, de ennél fontosabb dolgokra költi el a pénzét
3. nem akar ilyetA "nem akar ilyet, de idejön anyázni pedig nem is kell neki még csak hasonló sem" kategória motivációját nem értem. Esetleg perverziónak tekinthetem.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nos, meguntam. A következő személyeskedésnél elekzdek bant osztogatni. Hatrednek különösen kjár egy, stílus miatt is.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
hatred
tag
az elozo kommented szintje is kritikan aluli volt, de ott meg a latszata megvolt, hogy akarsz ertelmesen vitatkozni, megha fogalmad sem volt semmirol amirol beszeltel. most mar meg sem probalsz vitatkozni, igy jobb ha lezartnak tekintem a dolgot, viszlat.
tovabbi jo trollkodast (felteve h maradt itt meg ember aki kivancsi ratok) -
hatred
tag
mar majdnem elkezdtem helyretenni ezt a kommentet, de mivel gyakorlatilag egyetlen olyan mondatot sem irtal, ami nem egetrengetoen nagy baromsag, tul hosszura nyult volna, ezert inkabb felhagytam vele. fogalmazzunk csak ugy, hogy nagyon-nagyon felretajekozott vagy, nagyon keveset tudsz, es ennek ellenere brutalisan nagy a szad. tanacskent csak annyit mondok, hogy egy hifi-vel/altalanosan audioval foglalkozo forumra ezzel a szakertessel en a helyedben nem mennek okoskodni, mert nagyon csunya vege lenne.
#190: regebben kifejtettem, hogy az ilyen kommenekre nem fogok reagalni, es hogy miert nem, de tovabbi jo trollkodast.
-
David75
őstag
Jó hogy itt játszod a kurva okos megmondóembert de fogalmad nincs arról hogy mi az az armatura.Jössz itt a kurva jó seinnheiser fülesekkel amikben dinamikus hangszoró van.Namost egy középkategóriás in-ear fülesben már rég armatura van.Annál komolyabbak általában az in-ear fülhalgatók minnél több microdriver van armaturánként a fülesedben.De az ég világon semmi fogalmad nincs erről.
A high-end füleseden nevettem a legjobban főleg mert a seinnheiser nem is gyárt high-end fülseket főleg nem in-ear kategóriában.
Ha a te fülesed high-end akkor egy ultimate ears triple-fi,vagy egy shure se530 az mi a franc???
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
hatred
tag
ha figyelembe is veszik az arakat, az is csak azt tamasztana ala, hogy joval szarabb ar/ertek aranya van mint szinte barmilyen mas fulesnek, amirol beszelek. de egy olcso, szar fulesre sem fognak 3 pontnal tobbet adni hangminosegre csak mert olcso, elhiheted, ahogy ennek sem az huzta le a pontjait hogy draga, az csak tovabb rontja a helyzetet. megemlitettek a cx95-t peldakent, ahogy emlitettek mas fulest is, a cx400 is nagyjabol ugyanaz a kategoria (azt is mondhattak volna), arban is, ami szinten kijon az apple fules aranak a harmadabol, azert nem azt emlitettem, mert az egy kifutott fules amit sztem mar nem is gyartanak.
az atlagos apple-lehuzasokhoz kepest ez meg egy visszafogott lehuzas, mert nem nagyon szar ez a fules, elvileg hozza az aranak harmadaba-felebe kerulo fulesek szintjet, de igy is baromira tul van arazva a rendes fulesekhez kepest, es errol beszelunk. -
Bitlisz
aktív tag
Ez az apple termékreklámozás már brute-force-ba ment át.
Vagyis addig tolják a képünkbe amíg el nem érik a céljukat.
Pofátlan banda.
Hogy lehetne kikapcsolni, hogy RSS-en nem jöjjön semmi apple cikk?
Nagyon unom. -
Ijk
nagyúr
Az ilyen teszteknél mindig figyelembe veszik az árakat, és így is kerül sor a pontozásra. Nyilván egy olcsó fülesnél kevésbé szigorú a tesztelő a hangminőség pontozásával. Kb. olyan, mint egy digit fényképező teszten, ha a 60k-s kompakt jobb pontozás kap, mint egy középkategóriás tükörreflexes. Persze ez nem jelenti azt, hogy az adott kompakt jobb képminőséggel bír.
Ha pedig a pontozáson túl is olvastál volna, a sennheiser cx-95-öt ajánlotta jobb alternatívának, ami megintcsak nem épen a 4k-s kategória./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #179 üzenetére
két utas? egy ilyen fülesnél kb. azt jelenti hogy parasztvakítás...semmit nem érzékelsz belőle egy agybadugós fülesnél, legalábbis egy ilyen kategóriánál nem
de jól hangzik, laikusokat megfogja...marketing....
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
Alex91
félisten
válasz
Napfénysüti #179 üzenetére
Kétutas Apple IEM fülhallgató teszt, na o legalabb hallgatott par fulest
!
[link]
Two drivers in each earpiece.Each earpiece contains two separate high-performance drivers — a woofer and a tweeter — resulting in rich, detailed, and accurate sound reproduction and amazing bass response for all types of music.
Gondolom, ugyanazt, mint a hangfalnal
.
Es itt van a 3 utas: M-Audio IE-40 stúdió fülhallgató, ugyhogy azt hiszem, olcso az Apple fules
.
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz
Napfénysüti #177 üzenetére
Na, jo, rad nem jellemzo, annyira...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz
Napfénysüti #175 üzenetére
Ja, de azert bedobsz te is par hulyeseget a moka kedvert, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Mas mas ember altal irt teszt, nem is egy idoben... Ahhh...
Azt is lehet, valoban, bar IMHO ugy kicsit kenyelmetlenebb hasznalni. Meg meg egy hibaforras. Es miert gondolod, hogy a kevesebbe kerulo fules valoban jobb is
Meghallgatja az ember, aztan dont. De mondom, ha ugyanazt elvarom a masik fulestol is (lehet, neked megfelel, de mondjuk masnak meg nem az adapter), akkor ahogy elnezem olcsobban nem igazan kapom meg. De alairom, lehet, hogy jobbat igen...
-
hatred
tag
en mutattam az altalad linkelt oldalon tesztet ami szerint a negyedannyiba kerulo fules is elveri ezt a tularazott szepseget, szoval nem nekem kene itt keresgelni, hanem neked, ha ki akarsz maszni abbol a kinos helyzetbol, amibe keverted magadat. en nem fogok neked keresgelni semmit, te vagy az akinek a mondanivalojat semmilyen teszt nem tamasztja ala eddig. en mutattam ertelmes alternativat, kevesebb mint harmadannyiert, es tesztek szerint siman szolhat legalabb olyan jol.
az miert is nem megoldas hogy veszel kulon tavvezerlo adaptert, es melle egy fulest amilyet akarsz? mert akkor meg ertelmes aron is vehetnel egy ertelmes fulest? vagy mert ugy nincs rajta alma logo? valaki biztos rafest neked 10ezer forintert egyet, es meg ugy is olcsobban megusztad, egy jobb fulessel.de kezdem unni ezt a vitat, csak felrebeszelsz folyamatosan, hogy nem is ugyanaz az ember tesztelte le ugyanazon a napon es helyen oket, meg kulonben is ez az egesz szubjektiv, stb, stb. amig nem tudsz egy ertelmes ervet mutatni vagy barmit ami alatamasztja amit mondasz, nem fogok neked valaszolni, van jobb dolgom is, mint egy haszontalan tularazott fulesrol vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz
Napfénysüti #171 üzenetére
Es akkor mit keresel itt
-
Alex91
félisten
válasz
Napfénysüti #168 üzenetére
Ja, ja
-
Alex91
félisten
akkor mutass olyan tesztet, ahol ugyanaz irt mindkettorol tesztet, mert addig ez sem erv, semmilyen formaban.
Ezt mondom, keressel!
En nem igazan talaltam az itthoni kinalatban olyan cuccot, ami hasonlo (tehat "agybadugos" es tavvezerlos) kivitelben olcsobb lenne. Keress nekem! Az nem erdekel, hogy forrasztasz otthon kokany modon valamit, vagy veszel 4k-ert egy tavvezerlo adaptert (mert azt speciel lehet kapni) es veszel hozza barmilyen fulest. Szoval ha lesz ilyen, akkor elfogadom, hogy jelentosen tularazott, de addig nem igazan... (A hangzas meg ugye szubjektiv dolog valahol. Lehet, hogy ami neked tetszik, az masnak mar nem. Es megint mas kerdes, hogy valaki mit fizet meg. Te veszed az olcsot, mas meg megveszi esetleg a dragabbat is, ha szamara az a megfelelo...)
-
hatred
tag
akkor mutass olyan tesztet, ahol ugyanaz irt mindkettorol tesztet, mert addig ez sem erv, semmilyen formaban.
fogalmam sincs az iphone kiegeszitokrol ahogy mar irtam, de egeszen biztos h nehany dollarert kapsz egy headsetet hozza (pl), amit felhasznalva kesz is a fullos cucc, negyedannyibol.
egyelore pedig nagyon kicsit jobb hangzasrol sem beszelhetunk, mert semmi nem igazolja, csak az ellenkezojet, de ha igy is lenne, akkor nem negyed, hanem mondjuk feleennyibol biztosan kapsz olyan fulest, ami jelentosen jobban szol, szoval semmikeppen nem tudod kimagyarazni, hogy egy tularazott szart vedesz. -
Alex91
félisten
válasz
Napfénysüti #165 üzenetére
Akkor tudlak sajnalni!
-
Alex91
félisten
Es talan azt is megnezted, hogy nem ugyanaz az ember irta a ket tesztet?
Es mutass mar egy joval olcsobb headsetet az iPhone-hoz, amin megvan a vezerlo resz!
Es igen, valoszinuleg nem szol 4x jobban, de azt gondolom te is tudod, hogy a hangtechnikaban igencsak megkerik az arat a nagyon kicsit jobb hangzasert...
-
hatred
tag
aha, alig egy ev van koztuk. ez olyan datum, ami technikai dolgokban (telefon,stb) esetleg szamitana valami minimalisat, de egy fulhallgatonal ennyi kulonbseg, foleg ebben a kategoriaban gyakorlatilag semmit nem szamit, ha szamitana, akkor olyan utemben fejlodnenek a fulhallgatok, fejhallgatok, hogy nem is lenne erdemes egy evnel idosebbet venni. ennek ellenere ott tartunk hogy rengeteg toppon levo fules 5-10-20 eve jelent meg, es az aruk ez alatt az 5-10-20 ev alatt sokszor nem is csokken, hanem eppen hogy no. nehany evente/evtizedente van 1-2 nagyobb merfoldko neha, ilyennek tekintheto pl az IEM fulesek megjelenese vagy legfelso kategoriaban pl HD800 megjelenese, de egy ev alatt a beleposzintu IEM-eknel tipikusan nulla kozeli fejlodes van, kicsiket mashogy mukodik ez az iparag mint a szamitastechnika ahol fejlodik a gyartastechnologia, tobb tranzisztort tudnak beletenni a dolgokba, igy gyorsan folyamatosan minden fejlodik, minden elavul pillanatok alatt, a fulesek vilagaban ennel sokkal tobb kell a tovabblepeshez.
meg akkoris, ha az apple fulese jobb lenne (a teszt ennek a szoges ellentetet mutatja), akkor is olyan minimalisan lenne jobb, hogy kiadni erte a 4-szeres arat szimpla orultseg, amit ep eszu ember nem csinal.
-
Napfénysüti
nagyúr
Iphone jobban moddolható mint WM? Ott is bele tudsz nyúlni a registrybe meg ilyesmik? AMúgy WM-re is vannak különböző felületek: SPB, Sense, Pointui.
Egyszer kölcsönkérem megnézni barátom 3GS-ét mert már kíváncsi vagyok milyen lehet jobban megismerve. Eddig csak futó próbát tudtam tenni vele.Més que un club!
-
Alex91
félisten
aha, nagyon vicces, kesz szegenysegi bizonyitvanyt allitottal ki sajat magadrol: eppen a TE altalad linkelt oldalon mutattam meg, hogy a negyedannyiba kerulo CX400 MINDENBEN jobb pontszamot kapott ennel a nulla tularazott fosnal,
A tesztelesi datumokat is megnezted?
Es nem osszehasonlito teszt, olyat mutass, ahhol fogjak a ket fulest EGYSZERRE, es ugy hasonlitjak ossze! (Azert elmondom, hogy felfogd
, azert lenyeges a datum (igaz itt csak tobb, mint 1 ev az elteres
), mert sokszor van, hogy amikor tesztelnek valamit, akkor valoban az van a csucson, aztan eltelik egy kis ido, es az ujabb cuccok lenyomjak, de arra nem adnak 15 pontot a 10-es skalan, ugye. Nezz meg par hangrendszer, TV tesztet. A regebbi is megkapta mondjuk 2 eve a 10 pontot, meg a legujabb csoda is. Akkor melyik a jobb?)
[ Szerkesztve ]
-
hatred
tag
eszem agaban nincs ezt a meregdraga fulest megvenni hogy osszehasonlitsam az enyeimmel. felteszem, te sem rendelkezel mindket fulessel (ami azt illeti, inkabb valoszinu h egyikkel sem), igy aztan a te szavad abszolut semmit sem er. ezert vannak tesztoldalak, hogy fuggetlen tesztelok eldontsek, hogy minek milyen jo tudasa van. ok minden szempontbol feljebb helyeztek nala egy negyedannyiba kerulo fulest, es a tobbi tesztoldal is hasonlo velemennyel van rola, nem nehez latni, hogy el tularazott szarrol beszelunk, ami a penzenek az otodet ha megeri.
en erveket mondtam vegig, te jottel ide mint agyatlan troll mindenfele jozan eszet mellozve, te szemelyeskedsz, te barmozol le ugy hogy semmit nem tudsz rolam, aztan te panaszkodsz a szinvonalra. eszem megall. gratulalok, ne is gyere vissza, nem fogsz hianyozni senkinek. ha egy moderator errejarni, egyedul teged fog bannolni, te viszont tenyleg raszolgalsz azzal amit itt muvelsz. -
besk23
tag
TE mond meg, hogy TE milyen különbséget hallottál, mert nem a tesztelők jöttek ide fröcsögtetni a nyálukat, mint egy agyatlan troll, hogy fos, szar stb. Hogy mondhatsz véleményt arról amit még nem is hallottál?
Tipikusan az agyatlan fórumozó aki földbe döngöl mindent és mindenkit, hogy magasztalja a saját cuccait és ok nélkül összeokádja a tesztek/hírek hsz.-eit. Az ilyeneket örökre banolnám a MA-ról, mert rontják a színvonalt.
Részemről elhúztam az Apple témájú cikkek fórumairól, mert hihetetlen, hogy egy-két barom mindig megjelenik és sehol egy moderátor...
További szép estét!
-
hatred
tag
akkor minek nevezned a HD595-ot, okoska? a dobozara is ra van irva, a Sennheiser oldalan az audiophile kategoria kozepere van sorolva, kb az osszes audiofil oldalon az egyik legjobb elerheto aru fejhallgatonak szamit olyan kozossegek velemenye szerint, akik meg tudjak is hogy mirol beszelnek, veled ellentetben.
az elobb linkeltem ugyanazon az oldalon levo tesztet, ha erdekel, olvasd el, hogy miert tetszett jobban a teszteloknek.Alex91: haha, nagyon vicces, kesz szegenysegi bizonyitvanyt allitottal ki sajat magadrol: eppen a TE altalad linkelt oldalon mutattam meg, hogy a negyedannyiba kerulo CX400 MINDENBEN jobb pontszamot kapott ennel a nulla tularazott fosnal, erre ugy csinalsz, mintha nem tudnal olvasni, vagy csak szimplan fogyatekos apple-hivo lennel. gratulalok, de ilyen szinvonalu vitakban ram tobbet ne szamits, valami homokozaban keress hozza hasonlo ertelmi szinten levo partnert aki meg fel is kapna a vizet az agyatlan trollkodasaidon.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
hát ha ez így van akkor jó kis kütyü az a szifon, de amennyibe kerül az akkoris pofátlanság. persze amíg megveszik, márpedig biztos megveszik, mert akkor nem ennyiért adná az apple, addig miért vinnék lejjebb az árát. majd ha lesz használtan olcsón én is kipróbálom
besk23: időutazó vagyok nemtudtad?
most jöttem 2024-ből, már rég csődbe ment az apple
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
Everman
addikt
WinMo-ra alig 20 ezer alkalmazás van összesen, nem milliók
Az iPhone sokkal jobban moddolható, csak te nem ismered, itt ugyanis nem csak a rendszert, hanem az alkalmazásokat is átszabhatod, magyaríthatod, lecserélheted a UI-t másra stb. a WinMo sokkal jobban megköti a kezedet, csak persze te azt ismered és nem akarsz újat megtanulni (mondjuk muszáj lesz, mert a WM6.x már a múlt).
Office alkalmazások ugyanazok vannak iPhone-ra mint WinMo-ra szóval, ez FAIL a részedről, mondjuk a QuickOffice Connect-el én ugyanazon a doksin dolgozom mobilon, mint az irodában, mivel az a DropBoxban van és a QO remekül tud ezzel együttműködni.
-
besk23
tag
Neked legcsekélyebb halvány fingod sincs az iPhone-ról, ezért nem értem, hogy miért égeted magad ekkora baromságokkal. Komolyan mondom mintha valami időutazó jött volna közénk 5 évvel ezelőttről. Office cuccokat már lassan a 20.000 Ft-os telók is szerkesztenek. HTC inkább PDA? 2010-ben mi az a PDA?
hatred: Huszonezerért High-End fejhalgató? Ez az év vicce. Te se nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Kiemelnéd konkrétan, hogy miben jobb a te fülesed mint az Apple-é?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
-
Djuree
félisten
kinek a pap, kinek a paplan. nekem a winmo a legjobb felület, minden program meg van rá ami a pc-s winre is, több millió, úgy moddolod ahogy akarod. csak legyen meg a hardverkövetelmény. winmo 6.5 van rajta és tökéletes
azért az iphone nem ennyire moddolható, ezt te is beláthatod...aki nem nagy igényű ilyen téren annak elmegy...meg a htc-k szebbek is sztem, olyan futurisztikusak. az iphone meg olyan letisztult egyszerűség, de az is szép a maga nemében...sőt mivel a htc már pda inkább, jóval több dologra használható...nem tudom word, excel meg pdf-et tud-e az iphone....gyanítom nem...vagy csak butítva....
[ Szerkesztve ]
-
iSTYLE
csendes tag
a Saturn elég egyszerűen működik: megveszik az árut és kirakják a polcra. Nem fogy el 3 hónap alatt? Leverik az árát. Nem ez a fő profiljuk. De nézd meg az oldalunkat most pl. és nézd meg hogy hány olyan akciónk van amivel igen is versenyre kelünk ezzel az üzletpolitikával szemben is. Persze minden termékkel nem tudjuk ezt megcsinálni.
www.istyle.hu
-
hatred
tag
par hete vettem nem tobb mint 5000 forintert egy CX400-at, maximum 8k-ert megkapod kb barhol. a hosszabbitos reszet kicsereltem a telefonomhoz adott 200 forint erteku mikrofonos/taviranyitos hosszabbitora, es kesz is a mikrofonos-taviranyitos csoda. es meg csiptetot is kaptam a fuleshez, meg bor tokot, meg kabelfetekerot. de ezen nincs alma logo, te csak nyugodtan vegyel 6-szor ennyiert egy szarabb cuccot. (az elobb linkelt oldalon az apple fulesnel MINDEN szempontpol jobb ertekelest kapott). de ez csak egy pelda, nem is nagyon tudsz olyan fulest talalni ami ne erne meg jobban mint egy parezer huf erteku szar amit 30k-ert dobalnak mert van egy almalogo rajta. ennel kevesebbol en konkretan Hi-End fejhallgatot vettem, a kategoriaja egyik legjobbjat (HD595). de hat mindenki azt vesz amit akar, van aki fullos fejhallgatot vesz ennyibol, van aki egy apple logot.
mar megint csak a szadat jaratod mint steve jobs idomitott szamara anelkul hogy barmit tudnal arrol amirol beszelsz.[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
A legújabb Windows rendszer még a HD2-re is csak főzött ROM formájában fog felmenni, a Diamondra max arra hasonlító skint rakhatsz, mert nyomokban sem felel meg a WP7 minimális hardverkövetelményeinek.
Ár-érték arányban egyáltalán nem jobb, volt Diamondom és 2 hét után ment a fiókba (pedig akkor még nem használtam iPhone-t).
A két eszköz nem hasonlítható össze már csak a rájuk kapható szoftverek mennyisége és minősége és a rajtuk lévő rendszerek használhatósága folytán sem, a Diamond és a WinMo a múlt (fátylat rá), a 3GS a jelen, a 4-es meg a jövő -
Everman
addikt
Már írtam, nyugodtan linkeljed be a harmadannyiba kerülő kétutas füleseket, amin van mikrofon és távirányító is és paramétereiben legalább olyanok, mint ez. Szerintem aki ezt a tesztet olvassa hálás lenne érte.
Ha meg nem tudsz ilyet, akkor nem ártana nagyon mélyen csendben maradni.
-
hatred
tag
hihetetlen mi van itt. most vagy az van hogy az apple nagyon sokat fizet embereknek hogy kulonbozo neveken vedjek a szarjaikat..vagy tenyleg sikerult ugy megvezetni nehany naiv szerencsetlent, hogy egy 30ezerbe kerulo fulest vedjenek, ami harmadannyit sem er.
-
Djuree
félisten
hát ha lenne valaki, de nincs
Everman: nem olyan rossz az. főleg hogy felmegy rá a legújabb winmobil, ami azért nem rossz, a legjobban moddolható platform
1 dolog nem jó benne, kevés az üzemideje
de ez is orvosolható nagyobb akksival. ár -érték arányban jobb mint az iphone. ha ennyi lenne az iphone is akkor az már jobb választás lehetne
de sajna nem ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
Diamond? No komment, halottról jót, vagy semmit…
Már írtam, hogy én annyiért vettem, tehát annyiba került.
A Diamond-ot ne hasonlítsd a 3GS-hez, mert jóval öregebb és sokkal gyengébb eszköz, a rendszere meg már 6 évvel ezelőtt is elavult volt, nem hogy most (kb. azóta nem fejlesztették érdemben, nem véletlen, hogy most mindenestől ment a kukába és az iPhone nyomán teljesen új rendszert készítenek helyette). -
Djuree
félisten
nem, mp3-ra gondoltam
akkor eddig tévhitben éltem, legalább már ezt is tudom
Everman: diamondom van
de hol 80 a legújabb iphone? nem előfizusra gondolok
annyira amúgy tényleg nem ismerem, csak amennyit nyomkodtam kicsit, meg amiket olvastam rólaelfogadnék egyet, persze reális áron, amennyit ér, mondjuk 40k-t. többet nem ér egy telefon, tudjon akármennyit
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
Ez nem igazán az a topic, de konkrétan az látszik a szavaidból, hogy abszolút nem ismered az iPhone-t.
Konkrétan egyetlen másik rendszert nem lehet ilyen szinten moddolni, mint az iPhone-t jb után.
Az alig van rá program meg az évtized vicce, ha neked nem elég több mint 265 ezer alkalmazás, akkor nagyon tudlak sajnálni.Nem tudom milyen kínai hamisítványra mondták neked, hogy iPhone, de mp3-t röhögve lejátszik, könyörgöm ez egy iPod is egyben, nem kéne ökörségeket írnod
Milyen HTC-d van amit 40 ezerért vettél?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
mp3-at nem játszik le. az újat azt nemtom, ismerősnek első szériás volt, az még nem tudott
persze nekem tök mind1, nincs szifonom, és nem is lesz amíg aranyáron adják
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
hát én kb. ezt tudom mondani a szifonról. semmi moddolhatóság, alig van rá valami progi, csak amit a kukacos alma enged az meg nagyon kevés, mp3-at nem játszik le. ez is mekkora lol. ilyen alap dolgot nem tud
htc-met úgy moddolom ahogy akarom, fele annyi volt mint a szifon, de már most sokkal több progit találtam rá, és úgy szabom testre ahogy akarom....és még hardverileg is többet tud
persze aki akar vegyen szifont, végülis sok a milliomos nálunk, ha más már nem kell akkor miért ne
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz
peugeotmate #75 üzenetére
Azt értsétek már meg könyörgöm, hogy az Apple cuccai egyáltalán nem drágák, csak itthoni szemmel azok. Vám, adó, stb. rájön. Szerintetek az USA-ban miért van mindenki tele ilyen cuccokkal? Mert nem jönnek rá ezek a szarságok+normális fizetés. Ott nem sírnak, meg a fejlettebb EU-s országokban sem, csak nálunk megy ez a shit.
Ez a többi értetlenkedőnek is szól.
-
Alex91
félisten
Persze, csak igy nezve egy szamitogepet gyarto ceg hogyan keszithet zenelejatszot, ugye? Gondolom azert, mert nem ok talaltak fel a hangszorot, es a fulest, azert el lehet kepzelni, mivel zenelajatszot gyartanak, hogy azert fulest is csak tan tervezhetnek hozza... Nem ez a fo profil, de meg nem jelenti azt, hogy megfelelo minosego es teljesitmenyu cuccot ne tudnanak gyartani/tervezni... (Telot se csinaltak elotte, ma meg mar mindenki iPhone-nal rohangal, pedig telot ugye csak a Nokia tud csinalni...
)
-
Everman
addikt
Drága a Macbook, de hasonló sebességű, 13,1"-es képernyőjű, nem intel videóalrendszerű notebook is hasonló árba kerül.
A HTC-t meg hagyjuk, 1,5 hónapig használtam Desire-t de a 3GS-hez képest eléggé kezdetleges jószág, főleg szoftveresen. Arról nem beszélve, hogy sokkal drágább volt mint az iPhone (azt a T-nél megvettem 80-ért, a Desire-t meg 125-ért plusz vennem kellett hozzá egy 16 GB-os class6-os kártyát ami 22 eFt volt, így majdnem 2x annyiba került, mint a 3GS és 1,5 hónap után el is adtam mert az Androidra fellelhető szoftverek a ZX Spectrum és az IBM XT kategóriát juttaták eszembe mind tudásban, mind kinézetben.
-
CarajoEsp
senior tag
Ez elég érdekes lenne annak tükrében, hogy bár nem vagyok se ellene, se mellette, de bármely vitában amelyben a szoftvert kritizálják egyből előjön a hardver érdeme és vice versa.
Magyarán szinte foghatatlan a dolog-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Djuree
félisten
hát azonos kategóriával összehasonlítva qrva drága
macbook, iphone pl...feleannyiért kapsz másból ugyanolyan tudású, minőségű cuccot....most vettem egy htc telót, többet tud mint a szifon és feleannyi volt kb...
Alex91: tesómnak van szifon, de van macbook is a közelemben....meg shuffle...
[ Szerkesztve ]
-
Lotusomega
senior tag
Hát régen én is iylen elvakul sennheiser fan voltam, de aztán meghalgattam őket élőben egy jó párat, és bizony a cx széira sajnos már nem a kiegyensúlyozott hangzásról szól, jók a mélyek de a közép az dobozhang sajna, meg minőségben is vannak problémák, mx 550-esem fél évig bírta, és nem szólt rosszul de olyan jól sem, vettem utána egy 3 ezres AKG-t és ég és föld volt a különbség sokkal kiegyensúlyozattab és dinamikusabb a hangja, és feleanyniba kerül.
Agybadugósom is volt koss the plug, hát ott is foscsi volt a közép de a mély az nagyon ütött, viszont az minden volt csak kényelmes nem
Nekem egy IE8 az álmom, azt egyszer majdnem megvettem, de aztán győzött a józanész, mert arról legendákat zengtek..
Hát az meg igaz, hogy két utas fülhalgató nemsok van, szóval nekem tetszik ez a füles még ha apple is, és biztos hogy jól szól, többi hasonló sem sokkal olcsóbb,sennheisert meg ne nagyon, akkor inkább AKG sennheiser nálama sajna leszerepelt
-
CarajoEsp
senior tag
Kapkod a halál. Benyúlok a zsebembe teljesen nyugodtan és kiveszem a telefont. Ha leteszik visszahívok.
Mindegy, nyilván nem kötekszek, nem lehet ez rossz, csak épp énis úgy érzem, hogy pöppet talán drága.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Jaj nekem ez valami hihetelenül drága.Persze Apple mit is vár az ember.
duree54
-
CarajoEsp
senior tag
Minimum 168óra, amiben 7fürdés, két zuhany, meg öt éjszaka zenés átalvása van...
Nekem is egy Sony MDR-ex35-öm van. Nem ez a legjobban szóló füles, az előző is Sony volt és az hangosabb és talán tisztábba szólt, de ezeknél a kis szaroknál annyira minimális a hangzásbeli eltérés egy bizonyos szint felett, hogy botorság lenne azt állítani, hogy ez bármennyire is rontja a buszon,vonaton,villamoson hallgatott zene élményét.A másik, hogy egy fülesnél az értékét a hangja határozza meg, magyarán ha ez annyira szuper(nem még akkor sem), talán megéri az árát, ellenben az, hogy itt azzal jönnek, hogy van rajta miki, meg tudsz vele számotváltani, hát ez nem ér meg ekkora plussz költséget.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
AkosL
aktív tag
Aki szerint ez drága, az mutatna egy ugyan ilyen tudású fülest? (hangerő, léptetés, 2 utas, stb.)
Komolyan kérdezem, régóta keresek egy ilyet a telómhoz. -
besk23
tag
válasz
peugeotmate #86 üzenetére
Szerintem egy termék árát nem a szürkeimport határozza meg hanem a hivatalos forrás és jelenleg semmilyen formában senki nem rendelkezhet iPhone 4-el az eladók közül. Feltűnt képzeld, de akkor sem 200'000-es nagyságrendű az ára mert nyilván a zug-gsm-ek feltolják az árát mert még nincs hivatalos csak szürke és ha nem itt akarod megbeszélni, akkor minek hoztátok fel az iPhone témát?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Nezd, linkeltem par fulest hasonlo kivitelben, ezek szerint azok is tularazottak, mert hasonlo arban kapni oket, es meg az alma sincs rajtuk...
Az a gond, hogy nem hasonlo kivitelu/teljesitmenyu/minosegu dolgokat probaltok osszehasonlitani. Mert ha ezt csinalnatok, akkor magatoktol is rajonnetek, hogy igenis sokszor meg az Apple az olcso
!
De jo, van aki a kinai klon "iPod"-ra is azt gondolja, mert ugy nez ki, mint egy valodi, hogy ugyanazt kapja kevesebbert, es hogy mily jo uzletet csinalt
.
Nem mondom, hogy mas nem gyart jot, de az se lesz olcsobb...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple hallójáratba ülő fülhallgatóját vettük górcső alá. Hangerőszabályzóval és mikrofonnal.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC SFF 16G bontatlan, garanciális
- Új Lenovo Legion Slim 5 l RTX4070 140w l AMD Ryzen 7 7435HS l 16GB l 16inch 2560x1600 165Hz
- Playstation - Xbox - Nintendo !! Moddolás // Okosítás // Karbantartás - ZACKONZOL
- DELL LATITUDE 5530 ( Még 8 hónap gyári gari) i5-1245U (12. GEN) 16GB RAM 500GB SSD 15.6 FULL HD
- Eladó Flipper Zero és Hack RF one Portapack H2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest