- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protomaci
csendes tag
Symbian... pont azzal kezdtem hogy azt kukába... jó hogy figyelsz ^^ ... WP7-nek igaz kevés de a Zöld kisKukának bőven jó még sok is
-
Protomaci
csendes tag
Köszönöm a választ bocsi munka közbe el szoktam csúszni a sorokkal ( csak a fönök ne olvassa
)
Lényeg ha van Droid ( pl-nek ez is jó ) akkor miért nem azt használják.. persze oké jobban eszi a rendszert mint egy szárt rendszer és alapból azért van rajta ez a symbian hogy ne egye ..de akkor se értem .. :S ... vagy akkor mért nem tesznek bele egy kis 600GHZ-es mini procit is bele .. ami bootol és csak akkor vált winre ha ennek azt mondjuk hogy kapcsold be a vasat... és az tényleg sporolná a cumót igaz akkor a felbontásból is ki kénne venni természetesen(de ha sporolni akarunk az energiával akkor radikálisan nem jobb ) ?? o.o
-
Protomaci
csendes tag
válasz
Quasi_modo #6 üzenetére
Igaz utána néztem még itt se temetnék..de sajnos erről a nyugat döntött a kelet vesztett :S... Android és iOS van mindenben ( pedig én jobban örülnék egy Hatalmas WP7 hullámnak ) .... de ezen a telón is azért lenne igazán jó... főleg hogy akkor full MS
Írás közbe leesett mért symbian. valaki írta annak van x86 portja. Lehet a többi okosteló OS-nek nincs x86 portolása és ahoz akkor másik Processor kéne hogy fusson .. vagy emulálni kéne aminek nincs értelme :S.
-
Protomaci
csendes tag
Én nem értem mert faszányos ötlet.. ha laptop kell kicsapod, ha teló restart és teló... ( de szerintem win7 alatt is hívhatnak csak pl.... ha munka kell akkor fogod használni... nekem tetszik és akár hasznos is lenne ... tudnék vele uton is dolgozni.. munkahelyen meg csak egy feltöltés a gépre és pusszanat.. aztán mód váltás ...
EGY KIHALT RENDSZERRE .... HAHÓ FUJITSU A SYMBIAN MOST DŐL MEG ... ha win7 mellé energiatakarékos teló mód kell használjunk már WP7-et kérem szépen.. mégis csak MS ... de ha minden kötél szakad ott van az az úgy mond ANDROID is .... mér pont SYMBIAN ???... hogy egy fasza ötlet se legyen tökéletes... -. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged