- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
litvitcsak.a
tag
kicsit ment a fikázás... nem védeni akarom a cuccot, csak némileg rávilágítani, hogy egy más világba készült. Ez nem csak földrajzilag értendő. NTT DoCoMo saját utat jár az általunk megszokott európai vagy amerikai szolgáltatókhoz képest. Ezért mit beengednek a palettára annak oka van és feltehetően kereslet is mutatkozik rá. Ott keményen vissza kell vásárolni a problémás készülékeket. Picit más a fogyasztó védelem és más a szolgáltatás fogalma mint amit mi megszoktunk. Én legalább is ezt tapasztaltam.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Brutális eb #29 üzenetére
Az élsimításból vissza kell venni, utána nem lesz probléma vele.
-
Brutális eb
addikt
Crysys 2 ultrán fut e?
-
Inarus
addikt
válasz
litvitcsak.a #27 üzenetére
Mert olyan sokan mondták azt, hogy ez valami kínai bóvli?
Az ilyen dual boot-os cuccok alapból elég öszvér megoldások, főleg, ha az egyik rendszer asztali környezetre lett tervezve.
Szóval felesleges verni a tamtamot, attól még hogy Japánba szánták, nem lesz bizalomgerjesztőbb.
-
litvitcsak.a
tag
kíváncsi lennék a erősen negatív felhangúak közül volt-e valaki japánban picit több időt. Ha igen, akkor sejtené, hogy valószínűleg nem egy kinai bóvliról van szó. Mivel az ntt docomo nem engedd be a kínálatába vackokat. 2002-ben és 2007-ben is voltam kint és az európai szemmel a legtöbbször igazi helyi hülyének látszanak a japánok, de a telefon hálózatuk az egy klasszissal az eu előtt van. 2002-ben már régen megszokott volt a 4 résztvevős videó konferencia. A házigazdánk két lánya non-stop ezen csiripelt a barátnőivel és 1 perce sem tették volna le a telefont. A sima alapkészülékek is elég komoly szolgáltatásokkal rendelkeznek és az ntt ezért sem forgalmazz az itthon megszokott telefonokat. Csak azokat, amelyek fel vannak készítve az ő szolgáltatásaira.
Nem véletlen, hogy a szifon ott nem csinált az elején olyan karriert mint az usa-ban vagy itt Európában. Az első két generáció eléggé butácskának számíthatott ott kint.Kint volt szerencsém symbian okos telefonhoz, de azon csak az látszott, hogy szinte semmi köze ahhoz amit én a nokiákon láttam. Aránylag szép gui (bár könnyeket csalt a szemembe a színvilág amit beállítottak rajta) döccenés mentes felület. Valószínűleg a felhasználóbarátságával sem volt gond, mert akitől kölcsön kaptam az bőven az 50-es éveiben járó hölgy volt. (ott sem értenek jobban a technikai dolgokhoz mint nálunk)
SZVSZ ez a fujitsu sem lehet olyan rossz, mivel egyfelől egy zárt szolgáltatói hálózathoz készült, másfelöl pedig a viszonylag magas elvárásoknak kell megfelelnie már az ntt docomo részéről is. Ha egy bóvlit csináltak, akkor néhány ezer darabnál többet nem fognak eladni, mert a negatív visszajelzésekre ott adnak és kivonják a forgalmazásból a készüléket. Tehát már látatlanban sem mondanám, hogy rossz a dolog. A rajta futó symbian pedig csak távoli rokona annak amit mi ismerünk mint büntető eszköz.
-
Cyberpunk
félisten
Kár hogy only Japán
-
tDr1v3r
veterán
válasz
imisomogyi #13 üzenetére
Ennek egyrészről túl sok köze nincs az általunk ismert Symbianhoz, másrészről 6 évvel ezelőtt is volt már ilyen, sőt, jóval előbb is akár.
-
Protomaci
csendes tag
Symbian... pont azzal kezdtem hogy azt kukába... jó hogy figyelsz ^^ ... WP7-nek igaz kevés de a Zöld kisKukának bőven jó még sok is
-
imisomogyi
aktív tag
Egyébként, ha ilyet 6 évvel ezelőt mondanak, XP+ Symibian mindenki nézett volna, ez igen ez okostelefon! De szerintem az iPhone, Android, és főleg mostmár a WP7 megmutatták, hogy olyan okos telefon kell a népnek, aminek nem sok köze van az asztalin megszokot OS-hez. Bár Azért 1-2 üzletembernek el tudom képzelni, mint egy E90 pótlást. De ennyi, és nem több!
-
Protomaci
csendes tag
Köszönöm a választ bocsi munka közbe el szoktam csúszni a sorokkal ( csak a fönök ne olvassa
)
Lényeg ha van Droid ( pl-nek ez is jó ) akkor miért nem azt használják.. persze oké jobban eszi a rendszert mint egy szárt rendszer és alapból azért van rajta ez a symbian hogy ne egye ..de akkor se értem .. :S ... vagy akkor mért nem tesznek bele egy kis 600GHZ-es mini procit is bele .. ami bootol és csak akkor vált winre ha ennek azt mondjuk hogy kapcsold be a vasat... és az tényleg sporolná a cumót igaz akkor a felbontásból is ki kénne venni természetesen(de ha sporolni akarunk az energiával akkor radikálisan nem jobb ) ?? o.o
-
válasz
Quasi_modo #6 üzenetére
Hola, a japánok butatelefonnak használják a rendszert még mindig.
-
zolyee
tag
nem rossz ketyere bár a symbianban sosem láttam fantáziát, mondjuk lehet hogy csak azért mert mindig windowsos telóim voltak.
-
Protomaci
csendes tag
válasz
Quasi_modo #6 üzenetére
Igaz utána néztem még itt se temetnék..de sajnos erről a nyugat döntött a kelet vesztett :S... Android és iOS van mindenben ( pedig én jobban örülnék egy Hatalmas WP7 hullámnak ) .... de ezen a telón is azért lenne igazán jó... főleg hogy akkor full MS
Írás közbe leesett mért symbian. valaki írta annak van x86 portja. Lehet a többi okosteló OS-nek nincs x86 portolása és ahoz akkor másik Processor kéne hogy fusson .. vagy emulálni kéne aminek nincs értelme :S.
-
FET-MEN
veterán
ez nagyon érdekesre sikerült. vajon akkor mi is ez pontosan?
-
Protomaci
csendes tag
Én nem értem mert faszányos ötlet.. ha laptop kell kicsapod, ha teló restart és teló... ( de szerintem win7 alatt is hívhatnak csak pl.... ha munka kell akkor fogod használni... nekem tetszik és akár hasznos is lenne ... tudnék vele uton is dolgozni.. munkahelyen meg csak egy feltöltés a gépre és pusszanat.. aztán mód váltás ...
EGY KIHALT RENDSZERRE .... HAHÓ FUJITSU A SYMBIAN MOST DŐL MEG ... ha win7 mellé energiatakarékos teló mód kell használjunk már WP7-et kérem szépen.. mégis csak MS ... de ha minden kötél szakad ott van az az úgy mond ANDROID is .... mér pont SYMBIAN ???... hogy egy fasza ötlet se legyen tökéletes... -. - -
gzbotii
nagyúr
nem semmi gep, bar ez tenyleg ugy igazi geekeknek valo
-
Zsom!
tag
Érdekes...
-
Polllen
félisten
eh...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest