- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
litvitcsak.a
tag
kicsit ment a fikázás... nem védeni akarom a cuccot, csak némileg rávilágítani, hogy egy más világba készült. Ez nem csak földrajzilag értendő. NTT DoCoMo saját utat jár az általunk megszokott európai vagy amerikai szolgáltatókhoz képest. Ezért mit beengednek a palettára annak oka van és feltehetően kereslet is mutatkozik rá. Ott keményen vissza kell vásárolni a problémás készülékeket. Picit más a fogyasztó védelem és más a szolgáltatás fogalma mint amit mi megszoktunk. Én legalább is ezt tapasztaltam.
-
litvitcsak.a
tag
kíváncsi lennék a erősen negatív felhangúak közül volt-e valaki japánban picit több időt. Ha igen, akkor sejtené, hogy valószínűleg nem egy kinai bóvliról van szó. Mivel az ntt docomo nem engedd be a kínálatába vackokat. 2002-ben és 2007-ben is voltam kint és az európai szemmel a legtöbbször igazi helyi hülyének látszanak a japánok, de a telefon hálózatuk az egy klasszissal az eu előtt van. 2002-ben már régen megszokott volt a 4 résztvevős videó konferencia. A házigazdánk két lánya non-stop ezen csiripelt a barátnőivel és 1 perce sem tették volna le a telefont. A sima alapkészülékek is elég komoly szolgáltatásokkal rendelkeznek és az ntt ezért sem forgalmazz az itthon megszokott telefonokat. Csak azokat, amelyek fel vannak készítve az ő szolgáltatásaira.
Nem véletlen, hogy a szifon ott nem csinált az elején olyan karriert mint az usa-ban vagy itt Európában. Az első két generáció eléggé butácskának számíthatott ott kint.Kint volt szerencsém symbian okos telefonhoz, de azon csak az látszott, hogy szinte semmi köze ahhoz amit én a nokiákon láttam. Aránylag szép gui (bár könnyeket csalt a szemembe a színvilág amit beállítottak rajta) döccenés mentes felület. Valószínűleg a felhasználóbarátságával sem volt gond, mert akitől kölcsön kaptam az bőven az 50-es éveiben járó hölgy volt. (ott sem értenek jobban a technikai dolgokhoz mint nálunk)
SZVSZ ez a fujitsu sem lehet olyan rossz, mivel egyfelől egy zárt szolgáltatói hálózathoz készült, másfelöl pedig a viszonylag magas elvárásoknak kell megfelelnie már az ntt docomo részéről is. Ha egy bóvlit csináltak, akkor néhány ezer darabnál többet nem fognak eladni, mert a negatív visszajelzésekre ott adnak és kivonják a forgalmazásból a készüléket. Tehát már látatlanban sem mondanám, hogy rossz a dolog. A rajta futó symbian pedig csak távoli rokona annak amit mi ismerünk mint büntető eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest