Új hozzászólás Aktív témák
-
formax
tag
Hm, érdekes ötlet! Néhány napra kipróbáltam én is egy érintőképernyős telefont (LG KM900), aztán visszaküldtem, mert az egykezes használata nagyon nehézkes volt, és vettem egy hagyományos telefont (Nokia 5630). De a nagy képernyő, meg teljes billentyű néha jól jönne, ez a variálható felület segítene.
Amúgy szerintem a jövő személyi telefonja-notebookja-tévéje-autója stb. szerintem egy olyan (nevezzük most mobiltelefonnak) lehetne, ahol van egy mindennel kompatibilis telefon, amit autózás közben csatlakoztatunk az autóhoz, a munkahelyen és otthon az ottani billentyűhöz és monitorhoz, a táskánkban egy könnyű laptop-szerű billentyű-monitor egység lapul, amit szükség esetén elővehetünk, csatlakoztathatunk, stb.
Így nem kellene mindenkinek hatszáz helyen tárolni az adatait, beállítani a munkakörnyezetet, kedvenceket stb. Ezt kiegészíthetné valami olyasmi, mint ez a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged