- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
formax
tag
Hm, érdekes ötlet! Néhány napra kipróbáltam én is egy érintőképernyős telefont (LG KM900), aztán visszaküldtem, mert az egykezes használata nagyon nehézkes volt, és vettem egy hagyományos telefont (Nokia 5630). De a nagy képernyő, meg teljes billentyű néha jól jönne, ez a variálható felület segítene.
Amúgy szerintem a jövő személyi telefonja-notebookja-tévéje-autója stb. szerintem egy olyan (nevezzük most mobiltelefonnak) lehetne, ahol van egy mindennel kompatibilis telefon, amit autózás közben csatlakoztatunk az autóhoz, a munkahelyen és otthon az ottani billentyűhöz és monitorhoz, a táskánkban egy könnyű laptop-szerű billentyű-monitor egység lapul, amit szükség esetén elővehetünk, csatlakoztathatunk, stb.
Így nem kellene mindenkinek hatszáz helyen tárolni az adatait, beállítani a munkakörnyezetet, kedvenceket stb. Ezt kiegészíthetné valami olyasmi, mint ez a telefon. -
runner 125
nagyúr
Hmm, érdekes darab.
..csak kár, h nem 15mp a kamera, bár már így is jobb mint a 10mp-s D80-am.
Megalol.
Üdv.M
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
johnnyjungle #17 üzenetére
a japók vigyorogva nyomják majd a falon az NFS-t vele - és bizonyára igazuk van
A Samsungot ismerve nemsokára mi is. -
johnnyjungle
tag
a japók őrültek, de ezt úgyis tudjuk
a Fujistu azért nem fiatal/kis név ott, na
mindazonáltal, ez már nekem sok, sörnyitónak meg drága.
projektor meg még nem vált kötelező darabbá, mint a mobil, de gondolom a japók vigyorogva nyomják majd a falon az NFS-t vele - és bizonyára igazuk van -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
rudymester #14 üzenetére
Nekem összerakva valahogy nem tűnik egységesnek. Mint a téglafal vakolat nélkül.
-
rudymester
senior tag
Nagyon szép készülék. Tényleg minden benne van.
-
madarasz92
őstag
Elég fura egy cucc de nekem bejőn..
-
PierNight
aktív tag
baszsus de bejön
mennyibe fog kerülni kb??? -
k.karcsi93
csendes tag
beszaras mit tud...
-
bope87
aktív tag
Ez mekkora
Pláne az utolsó képen a projektoros résszel
-
plus44
veterán
Az első képeken, nagyon durva. Vékony és QWERTY is van hozzá. Durva!!
-
Ricardo
titán
Érdekes megoldás. Szerintem pont azért "erőltetik a mindent egyben cuccokat, mert az emberek nem szeretnek 17 dolgot magukkal cipelni. Tuti az nem lenne soha nálam amire éppen szükségem lenne
-
zbory
tag
egyszerre 3 iranyba tud kiesni a kezedbol
-
Napfénysüti
nagyúr
Meglehetősen érdekes koncepció. De szerintem a gyakorlatban ez nem lehet túl jó megoldás.
-
hemaka
nagyúr
Hamar elhagynám valamilyét lehet.
Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy lego a telefonom.
-
Reaper
őstag
És még sörnyitónak is megfelel
Amúgy az a sok tartozékos cucc, sztem nem életképes, egy sima érintős teló sokkal praktikusabb, de majd az idő eldönti. -
Magnum_
nagyúr
durva cucc. mondjuk a márka kicsit elbizonytalanít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged