- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddynyul
csendes tag
Sikerült felrakni, gyorsan működik, néha-néha, ha többet netezek és utána visszalépek főképernyőre, akkor lassabb, de egyébként gyorsan működik.
Egy dolgot vettem észre, miszerint a játékok lassabban töltődnek be (Slice Ice, Tower Defense), ami kicsit idegesítő jelenség. Ha erre van releváns megoldás, hálás lennék. -
HELLAFLUSH
őstag
köszönöm ezzel már működik
amúgy érezhetően gyorsabb a miui mint a 4.0.4 ICS
játékoknál legalábbis ezt tapasztaltam és az apex launcher is gyorsabb
úgy hogy várom a frissítést
ebben miért nincs olyan program mint az sgs-es miuiba ahol lehet állítani az értesítősáv betű színeit és az idő elhelyezkedését?
-
i.s
tag
Eddig tartott a MIUI próba ideje. Nagyon kedvelem,de néhány számomra fontos -megszokott - progi sem iműködik, pl. launcher pro,smooth calendar etc.. és akkor a memória kártya felismerésének hiányát már nem is sorolom. Lehet,hogy egyedi esetröl van szó ést udom,hogy az ICS alapból nem támogat néhány a GB-n futó programot,ezzel együtt átmenetileg visszatérek a jól működő GB-re. I.S
-
i.s
tag
Fura jelenség,de jelen van. Megpróbáltam újra telepíteni mindent a nulláról,de a hiba megmaradt. A GB 2.3.4,valamint az ICS 4.0.4 alatt ugyanakkor minden hibátlanul működik,ezért gondoltam arra,hogy valamit én állítok be rosszul. Viszont nem találtam más beállítási lehetőséget,csak amit írtam is. (fejlesztői beállitásoknál az usb hibakeresés,illetve a kapcsolódási beállitásoknál az usb tárhely felcsatolása opciót.) Így nem működik és ez a bosszúságon túl, jelentősen rontja a használhatóságát is.
Még töröm a fejem,de ha nem oldódik meg,megy vissza a GB.
S.I -
i.s
tag
Szia, észrevettem még egy dolgot, ami lehet hogy csak nálam jelentkezett, vagy az is előfordulhat, hogy én vagyok túlzottan láma a MIUI ezen típusához.
Nem látja a PC a telefont se az asd kártyát. Beállítottam az usb hibakeresés, valamint a tárhelynél az sd kártya kapcsolódást, ennek ellenére se kommunikál a pc és a telefon.
S.I -
i.s
tag
No, akkor egy kis tanulság arra az esetre, ha valakinek nem menne a szokványos módon a telepítés.
Én az egész napomat rászántam és nem ment, míg ki nem próbáltam
frozzyZTE javaslatát, azaz a szokványos -
wipe-ok után a "Mounts and storage menüpontnál az összes dolgot wipeolni kivéve az SD-t. [pl. cache, system stb.]"
Csodák csodájára ezt követően cca.. 1 perc alatt felállt és műkszik.
Köszönet a segítségért, a hasznos tippért!
S.I
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged