Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgaben
csendes tag
Sziasztok
Van egy Huawei P8 lite készülékem. S valahogyan véletlenül kitöröltem az smseket róla. Olvastam h visszalehet állítani de nem tudom hogyan. Próbáltam utána keresni, próbáltam az sms backup-al, meg próbáltam a gt recovery-t amiről kiderült h csak root-t készüléken lehet.
Az elsőt mikor elindítottam s végig próbáltam játszani, kiírta h nincs mentés. De a telon be van állítva az automatikus mentés.S azt is olvastam h a készülék alapból készít mentést, s hogy bármikor visszalehet állítani a kitörölt smseket, videókat, fotókat. Mit csinálhattam rosszul?
Az egyik ismerősöm mondta h neki nem olyan rég visszaálltak a kitörölt sms-i, de hogy hogy azt nem tudja.
Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest