- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Magisk
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
-
Oceanus
tag
válasz szenesember #21 üzenetére
Ahhh értem azt hittem MO-n beszerezhető vhol féllegálban...
Ember tervez, Isten perverz!
-
Oceanus
tag
válasz szenesember #14 üzenetére
Megkérdezhetem honnan szerzed be ezeket? Igencsak szimpatikus nekem is
Ember tervez, Isten perverz!
-
Noukoum
veterán
válasz elfelejtette #16 üzenetére
Az is valami csoda hogy ekkora méretben belefért ekkora aksi.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
elfelejtette
veterán
Vonzó lenne nekem is, főleg a SD proci miatt is, de még vonzóbb lenne, ha lenne kicsit kompaktabb modell is ilyen bika aksival.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
PirosHello
senior tag
Ja, hivatalosan. De az Alza sem az.
Ha az Alza árait nézem, akkor az A51 6/128 12%-al olcsóbb, de ugyanannyi garival, mint amennyit az Alza ad, már van itthon 20%-al olcsóbban (95k) is A51 (6/128). Az már jelentős difi.
Nekem csak a nagy akksi miatt kellett volna, de 120k-ért kenjék a hajukra.[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
szenesember
aktív tag
Azt olvastam fórumokon, hogy az M51-es lényegesen takarékosabban bánik az akkuval, mint az M3x/M2x széria. Gondolom, ez a Qualcomm proci miatt van. Nekem M31-es van, és az is bő 2 napokat tud a teljes ciklust nézve, 8-10 óra képernyőidővel. De nem csak emiatt előny a nagy akku kapacitás, hanem, mint azt kevesen tudják, lassabban, és kevésbé degradálódik (csak, persze figyelni kell az extrém hőterhelésekre).
Egyébként sok problémáról is olvasni az M széria kapcsán, pl mikrofon problémákról, illetve az érintő panel sok esetben elhagyja magát, és akár órákig nem reagál semmire. (Csak remélni tudom, h az én készülékemet ez nem érinti majd) -
GSP
aktív tag
Van miből válogatni, az biztos.
Egyelőre marad az M30S, bár vonzó ajánlat a 7000-es (akku) M51.~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
joey04
titán
Mondjuk inkább maradjak le az ilyen ajánlatokról, minthogy indiai körülmények között éljek.
-
janeszgol
félisten
válasz PirosHello #7 üzenetére
6/128. Szerintem nem drága. Ennyiért nálunk hivatalosan a béna A51 van.
-
PirosHello
senior tag
Sajnos ha itthon is lehet majd kapni, jóval drágábban.
Pl. az M31s már kapható a cseheknél, ezért az Alzánál is, de horror áron: [link]"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem orrol Europara, csak elszeparalja a piacokat a fizetokepes vasarlok alapjan. Ha hoz is ide hasonlot, dragabban fogja hozni. Van hogy a kulso es a beltartalom is fapadosabb az ilyen orszagokban, de jellemzoen csak az arcedula mas. Az is lehet hogy ezeket eleve mar a celorszagban gyartatjak. Ahogy az elso bejegyzesben irtak is, minek adna itt olcson, ha itt megveszik a 700-1000 dollaros premium modelleket is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
janeszgol
félisten
Árban jó. Ennyiért itt is lenne piaca. Nem tudom a Samsung miért "orrol" Európára, és miért kivételez Dél-Korea, USA, Kína, India négyessel.
-
barabbas
kezdő
Helyeslem, hogy egyre több Samsungba tesznek 6Ah-s akkumulátort. A többi gyártónak is ideje lenne, 6.6"-os átlagméret mellé már az 5000 mAh sem túl sok.
Nem mindegy, hogy valaki az órát vagy az orrát húzza fel.
-
2ofthem
aktív tag
Itt is jönne ha a magyar nem lenne hajlandó felvenni élete végéig hitelt olyan dolgokért amit nem engedhet meg magának..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest