Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
válasz
szenesember #21 üzenetére
És mennyibe kerül ott?
-
Oceanus
tag
válasz
szenesember #21 üzenetére
Ahhh értem azt hittem MO-n beszerezhető vhol féllegálban...
-
Oceanus
tag
válasz
szenesember #14 üzenetére
Megkérdezhetem honnan szerzed be ezeket? Igencsak szimpatikus nekem is
-
Noukoum
veterán
válasz
elfelejtette #16 üzenetére
Az is valami csoda hogy ekkora méretben belefért ekkora aksi.
-
PirosHello
senior tag
Ja, hivatalosan. De az Alza sem az.
Ha az Alza árait nézem, akkor az A51 6/128 12%-al olcsóbb, de ugyanannyi garival, mint amennyit az Alza ad, már van itthon 20%-al olcsóbban (95k) is A51 (6/128). Az már jelentős difi.
Nekem csak a nagy akksi miatt kellett volna, de 120k-ért kenjék a hajukra.[ Szerkesztve ]
-
szenesember
aktív tag
Azt olvastam fórumokon, hogy az M51-es lényegesen takarékosabban bánik az akkuval, mint az M3x/M2x széria. Gondolom, ez a Qualcomm proci miatt van. Nekem M31-es van, és az is bő 2 napokat tud a teljes ciklust nézve, 8-10 óra képernyőidővel. De nem csak emiatt előny a nagy akku kapacitás, hanem, mint azt kevesen tudják, lassabban, és kevésbé degradálódik (csak, persze figyelni kell az extrém hőterhelésekre).
Egyébként sok problémáról is olvasni az M széria kapcsán, pl mikrofon problémákról, illetve az érintő panel sok esetben elhagyja magát, és akár órákig nem reagál semmire. (Csak remélni tudom, h az én készülékemet ez nem érinti majd) -
GSP
aktív tag
Van miből válogatni, az biztos.
Egyelőre marad az M30S, bár vonzó ajánlat a 7000-es (akku) M51. -
joey04
titán
Mondjuk inkább maradjak le az ilyen ajánlatokról, minthogy indiai körülmények között éljek.
-
janeszgol
félisten
válasz
PirosHello #7 üzenetére
6/128. Szerintem nem drága. Ennyiért nálunk hivatalosan a béna A51 van.
-
PirosHello
senior tag
Sajnos ha itthon is lehet majd kapni, jóval drágábban.
Pl. az M31s már kapható a cseheknél, ezért az Alzánál is, de horror áron: [link] -
Tigerclaw
nagyúr
Nem orrol Europara, csak elszeparalja a piacokat a fizetokepes vasarlok alapjan. Ha hoz is ide hasonlot, dragabban fogja hozni. Van hogy a kulso es a beltartalom is fapadosabb az ilyen orszagokban, de jellemzoen csak az arcedula mas. Az is lehet hogy ezeket eleve mar a celorszagban gyartatjak. Ahogy az elso bejegyzesben irtak is, minek adna itt olcson, ha itt megveszik a 700-1000 dollaros premium modelleket is.
-
janeszgol
félisten
Árban jó. Ennyiért itt is lenne piaca. Nem tudom a Samsung miért "orrol" Európára, és miért kivételez Dél-Korea, USA, Kína, India négyessel.
-
barabbas
kezdő
Helyeslem, hogy egyre több Samsungba tesznek 6Ah-s akkumulátort. A többi gyártónak is ideje lenne, 6.6"-os átlagméret mellé már az 5000 mAh sem túl sok.
-
2ofthem
aktív tag
Itt is jönne ha a magyar nem lenne hajlandó felvenni élete végéig hitelt olyan dolgokért amit nem engedhet meg magának..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 6000 mAh kapacitású akkumulátor, 64 megapixeles főkamera, Super AMOLED kijelző, 6 GB RAM és kedvező ár - ezt sem az európai piacra szánja a cég.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- OTP Bank topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest