Frissült a Samsung ár/érték bajnok ajánlata

6000 mAh kapacitású akkumulátor, 64 megapixeles főkamera, Super AMOLED kijelző, 6 GB RAM és kedvező ár - ezt sem az európai piacra szánja a cég.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk, hogy a Samsung az indiai piacon bizony erős versenyzőkkel száll harcba az ott elérhető ár/érték bajnokok ellen, korábban főleg az M-széria tagjaival, most pedig épp egy Galaxy F41 nevű termékkel, ami egy-két eltéréstől eltekintve lényegében egy Galaxy M31. De annál még egy szinttel olcsóbban.

6,4 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel, 6 GB RAM-mal, 64 GB-os tárolóval, microSD-s bővítés mellett is dual SIM-képességgel, 6000 mAh kaacitású akkumulátorral, 64 megapixeles főkamerával, 8 megapixeles ultraszéles látószögű második kamerával és Android 10-zel ez a készülék ugyanis 15 500 rúpiáért, azaz 65 ezer forintért megvehető - ezzel nyilván szinte össze sem hasonlítható, hogy a legtöbb gyártó mit kínál ennyiért itthon.

A mobil egyébként 10 nanométeres Exynos 9611 rendszerchipet kapott, 32 megapixeles a szelfikamerája, adatkommunikációs téren pedig a szokásos, középkategóriás felhozatalt vonultatja fel, nincs 5G, Wi-Fi 6 vagy 3.1-es USB, viszont megvan a a GPS-vevő  A-GPS, GLONASS, GALILEO és BDS-támogatással, akad 5.0-s Bluetooth, ac-s Wi-Fi, és Type-C felületű USB port. 15W-os gyorstöltéssel és Android 10 rendszerrel valószínűleg ebből a készülékből is volument fog tudni értékesíteni a cég.

Azóta történt

  • Kamerában erősít a Galaxy M21s

    A gigantikus akkumulátor eddig is megvolt, ezúttal a megapixelszám nőtt. Már a Galaxy M21-hez képest mert amúgy a telefon ugyanaz, mint az F41.

Előzmények

Hirdetés