- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Paraszt leszek: lesz*rom, más mit szopik az FB klienssel, az a lényeg nekem nincs vele gondom
Az óra mellé nem mindig figyelem, mindent kijelez-e, amikor más programot használok épp, de az meg nem lényeges, ha érdekel, mi történik a Facebook-on, elindítom a klienst. Ha ott kimarad 1-2 értesítés, nem esnék t őle kétségbe. -
MurdR
veterán
Inkább az FB kliens frissítésével foglalkoztak volna ennyit.
-
Dilikutya
félisten
Nekem Tab2-őn nincs bajom a sebességgel, igaz 1GHz-es dualcore processzor van benne 1Gb RAMmal, ami azért nem egy gyenge hardver - igazából mindig megtéveszt, amennyiért én vettem, mert amúgy még most is jó ára van a készüléknek boltban.
Egy 20 ezres androidos készüléken meg valószínűleg semmi sem gyors. Az értesítésekkel még nem volt gondom, egyszer volt csak vele bajom, de azt meg egy frissítés okozta, későn olvastam el a hozzászólásokat a Play-en, hogy nem kéne azt a frissítést felrakni, mert gondok lesznek a belépéssel. De összességében elégedett vagyok vele. -
Matada2.3
veterán
Nagyon helyes, nem tudom miért nem lehet letesztelni a software-t mielőtt kiadják....
-
consono
nagyúr
Nálam kb. fél óráig volt fent, mert maga a launcher része nagyon gyenge és teljesítmény problémái is vannak. A lock screent viszont megtartanám (legalább pár napra), ha külön is használható lenne... Annó WP7.5-ön is szerettem, hogy minden nap a bing napi háttérképe fogadott, ez adott esetben kiváltaná a facebook nézés egy részét és mindig más és más fogadna, ha feloldom a telót.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ennek se jósolok nagy jövőt, hasonlóan fog járni szerintem mint az Androidos Facebook kliens..
-
Rickazoid
addikt
A felhasználóknak nem tetszik? Ez egyszerre egyértelmű és nagyon meglepő.
-
MARTIN970215
tag
Nálam is elérhető (Magyarország)
-
Nalam elerheto. -.-
Pedig messze van e-amerika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest