- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Paraszt leszek: lesz*rom, más mit szopik az FB klienssel, az a lényeg nekem nincs vele gondom
Az óra mellé nem mindig figyelem, mindent kijelez-e, amikor más programot használok épp, de az meg nem lényeges, ha érdekel, mi történik a Facebook-on, elindítom a klienst. Ha ott kimarad 1-2 értesítés, nem esnék t őle kétségbe. -
Dilikutya
félisten
Nekem Tab2-őn nincs bajom a sebességgel, igaz 1GHz-es dualcore processzor van benne 1Gb RAMmal, ami azért nem egy gyenge hardver - igazából mindig megtéveszt, amennyiért én vettem, mert amúgy még most is jó ára van a készüléknek boltban.
Egy 20 ezres androidos készüléken meg valószínűleg semmi sem gyors. Az értesítésekkel még nem volt gondom, egyszer volt csak vele bajom, de azt meg egy frissítés okozta, későn olvastam el a hozzászólásokat a Play-en, hogy nem kéne azt a frissítést felrakni, mert gondok lesznek a belépéssel. De összességében elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest