- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Paraszt leszek: lesz*rom, más mit szopik az FB klienssel, az a lényeg nekem nincs vele gondom
Az óra mellé nem mindig figyelem, mindent kijelez-e, amikor más programot használok épp, de az meg nem lényeges, ha érdekel, mi történik a Facebook-on, elindítom a klienst. Ha ott kimarad 1-2 értesítés, nem esnék t őle kétségbe. -
Dilikutya
félisten
Nekem Tab2-őn nincs bajom a sebességgel, igaz 1GHz-es dualcore processzor van benne 1Gb RAMmal, ami azért nem egy gyenge hardver - igazából mindig megtéveszt, amennyiért én vettem, mert amúgy még most is jó ára van a készüléknek boltban.
Egy 20 ezres androidos készüléken meg valószínűleg semmi sem gyors. Az értesítésekkel még nem volt gondom, egyszer volt csak vele bajom, de azt meg egy frissítés okozta, későn olvastam el a hozzászólásokat a Play-en, hogy nem kéne azt a frissítést felrakni, mert gondok lesznek a belépéssel. De összességében elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest