Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moddnb

csendes tag

válasz chipesz #85 üzenetére

Eddig is tudtam, hogy ezért van így, de nekem nem jön be akkor se. Szerintem mikor oldalt váltasz automatikusan igazítaná a képernyőhöz, sokkal jobban nézne ki, és praktikusabb lenne. Nem igaz, hogy valaki szerint az normálisan néz ki, hogy valami kilóg, és néha akár 2 oldalt is arrébb kell menni hogy minden betűt elolvass, plussz belelóg a másik oldalból egy cafat. Összeszedetlenség érzését kelti bennem, nem valami profi jól átgondolt valamit. Simán lehetne alul felül-jobbra-balra valami sáv ami jelzi hol tartasz. Pl. iosbe 2 pont alul, androidba számok is vannak. Nem azt mondom, hogy másolják le, de ez így akkor sem jó. Legalábbis nekem ez a véleményem. De egyébként nem csak itt hanem több helyen is kilóg a szöveg, pl. az általad kirakott kép szürke négyzeteibe sincs rendes igazítás(csak balra) vagy tördelés, szóval ez az egész rendszerre jellemző.

• moddnb

csendes tag

Hát valami nyillal, számsorral vagy macskafarokkal, vagy mit tudom én avval is lehetne jelezni, hogy van következő oldal, és még talán jobban is informálna mint így, szerintem ennél rosszabb megoldást ki se találhattak volna, ennyi erővel a windows 7-et is összehajthatták volna 8 felé ugyanígy az se lenne rosszabb :D

Jó persze ettől még nem fogom visszavinni vagy ilyesmi, majd megszokom, csak szerintem ha ezen változtatnának, talán még szerethetőbb lenne...

• moddnb

csendes tag

Én most cseréltem le egy lumia 625-re az eddigi 3,5 éves samsung galaxy s-emet. Már rég óta gondolkoztam a cserén és leginkább nokia felé hajlottam, mivel volt eddig 2 nokiám, és mindegyik nagyon jó kis telefon volt a maga idejében. Ez a telefon is tetszik, egy bajom van hogy a az összes gombot jobb oldalra helyezték és kicsit könnyű megnyomni véletlenül. A WP8-tól féltem egy kicsit, óckodtam a csempés felülettől, de igazából nincs is bajom vele, szerintem elég jól használható, testreszabható. Viszont az almenükbe kilógnak a feliratok és átlátszódik a következő oldalból egy pici, először azt hittem valami gyári hiba, vagy rosszul van beállítva, de láttam a képeken, hogy ez ilyen, és ráadásul WP7-be is így nézett ki, szerintem ez ultragáz. Frusztráló és idegesítő, mintha egy kulcslyukon akarnál nézni egy tv-ét kb. olyan. Nem is értem, hogy évek alatt ez nem tűnik fel. Én bárkinek megmutattam mindenki furcsán nézett hogy, Mi akar ez lenni?! Pedig jó telefon tetszik is, de ha lehet kerülöm az almenüket inkább, csak ha nagyon muszály :D Szóval ezt már igazán javíthanák (Persze tudom a háterret követi, de inkább ne!).

Új hozzászólás Aktív témák