- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Edina
újonc
Sziasztok! Szerintetek a Lumia 625-re is kijön a frissítés?
-
moddnb
csendes tag
Eddig is tudtam, hogy ezért van így, de nekem nem jön be akkor se. Szerintem mikor oldalt váltasz automatikusan igazítaná a képernyőhöz, sokkal jobban nézne ki, és praktikusabb lenne. Nem igaz, hogy valaki szerint az normálisan néz ki, hogy valami kilóg, és néha akár 2 oldalt is arrébb kell menni hogy minden betűt elolvass, plussz belelóg a másik oldalból egy cafat. Összeszedetlenség érzését kelti bennem, nem valami profi jól átgondolt valamit. Simán lehetne alul felül-jobbra-balra valami sáv ami jelzi hol tartasz. Pl. iosbe 2 pont alul, androidba számok is vannak. Nem azt mondom, hogy másolják le, de ez így akkor sem jó. Legalábbis nekem ez a véleményem. De egyébként nem csak itt hanem több helyen is kilóg a szöveg, pl. az általad kirakott kép szürke négyzeteibe sincs rendes igazítás(csak balra) vagy tördelés, szóval ez az egész rendszerre jellemző.
-
HardRic
addikt
Ha nem lennék ennyire Google függő, már rég beújítottam volna egy WP-t. Imádom a kinézetét, a normális frissítések meg még szimpatikusabbá teszik.
-
AMD Power
titán
Nagyon szimpatikus nekem ez a hozzáállás....
-
chipesz
őstag
Ez a kép jól szemlélteti, hogy miért ilyen. Szerintem tök jól néz ki, s ahogy az előttem szólók is mondták abból tudod, hogy még tovább is van tartalom.
Hogy a témához is hozzászóljak: elég baklövés lenne, ha a jelenlegi készülékek nem kapnák meg a WP8.1-et. Mondjuk én nem nagyon kételkedtem (persze várjuk ki a végét) a 36 hónap támogatottság miatt.
-
Lomha 8V
addikt
Jók ezek a WP-k, legközelebb biztosan alaposabban megnézem őket vásárlás előtt.
-
dreamdancer
őstag
Na ezt végre jól csinálta(ja) a MS, piros pontot nekik. És ha még egy heti nézet is jönne a naptárba...
-
HaZse
őstag
Szerintem nem fogják, csak azért is, mert az asztali Windows 8 és 8.1-ben is ugyanígy van meg.
Mondjuk engem nem zavar, mert nincs olyan hely, ahol ne tudnám, hogy épp hol vagyok, melyik menüben vagy melyik beállításban.
Mondjuk egy apró változás lehetne. Gondolok olyanra, mikor ilyen nagy a betű és nem lehet oldalra scrollozni, akkor ott automatikusan görgesse a szöveget. Ahol meg lehet még oldalra nemmi, ott meg nem görgesse.
-
Crafter32
őstag
Szerintem lesz mód folytatni még a BlackBerry -ről is a "csevegést". Személyeskedő vitába pedig végképp nem akarok belemenni.
-
HaZse
őstag
-
HaZse
őstag
Moderálva!
A véleményem, hogy egyik OP rendszert se kell lenézni. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya. Az összes rendster körül a WP és a BB10-es op. rendszer nincsen eddig széttagolva. Az összes WP8-as telefon szinte ugyanazzal a HW-vel jön ki és csak a RAM mérete változik (512 vagy 1 giga)
Remélem minél hamarabb kijön a 820-asomra is a 8.1-es.
[ Módosította: #40993792 ]
-
moddnb
csendes tag
Hát valami nyillal, számsorral vagy macskafarokkal, vagy mit tudom én avval is lehetne jelezni, hogy van következő oldal, és még talán jobban is informálna mint így, szerintem ennél rosszabb megoldást ki se találhattak volna, ennyi erővel a windows 7-et is összehajthatták volna 8 felé ugyanígy az se lenne rosszabb
Jó persze ettől még nem fogom visszavinni vagy ilyesmi, majd megszokom, csak szerintem ha ezen változtatnának, talán még szerethetőbb lenne...
-
FragMaster
addikt
Hülye kérdés: még mindig úgy rezeg híváskor a wp, hogy csak a csörgés elején, vagy már végig tud rezegni? Esetleg 8.1-el?
-
azopi74
addikt
Pedig el kell szomorítsalak, ez nem bug, hanem feature, és nem valószínű, hogy ezen változtatni akarna a MS. És szerintem nem rossz dolog, így érzékeli a felhasználó, hogy "van még tovább is".
Kisebb kijelzős, kisebb felbontású készülékeken hasznos maradhat a jövőben is (Lumia 1520 alatt
), mert ott tényleg csak egy kulcslyukon keresztül tv-zel
Tisztességes méretű phabletek esetében persze ezt ki lehetne küszöbölni. -
Csak jöjjön és ne tesztfázisba legyen mééég
-
Воланд
titán
-
moddnb
csendes tag
Én most cseréltem le egy lumia 625-re az eddigi 3,5 éves samsung galaxy s-emet. Már rég óta gondolkoztam a cserén és leginkább nokia felé hajlottam, mivel volt eddig 2 nokiám, és mindegyik nagyon jó kis telefon volt a maga idejében. Ez a telefon is tetszik, egy bajom van hogy a az összes gombot jobb oldalra helyezték és kicsit könnyű megnyomni véletlenül. A WP8-tól féltem egy kicsit, óckodtam a csempés felülettől, de igazából nincs is bajom vele, szerintem elég jól használható, testreszabható. Viszont az almenükbe kilógnak a feliratok és átlátszódik a következő oldalból egy pici, először azt hittem valami gyári hiba, vagy rosszul van beállítva, de láttam a képeken, hogy ez ilyen, és ráadásul WP7-be is így nézett ki, szerintem ez ultragáz. Frusztráló és idegesítő, mintha egy kulcslyukon akarnál nézni egy tv-ét kb. olyan. Nem is értem, hogy évek alatt ez nem tűnik fel. Én bárkinek megmutattam mindenki furcsán nézett hogy, Mi akar ez lenni?! Pedig jó telefon tetszik is, de ha lehet kerülöm az almenüket inkább, csak ha nagyon muszály
Szóval ezt már igazán javíthanák (Persze tudom a háterret követi, de inkább ne!).
-
Crafter32
őstag
Nem egészen...
Senki nem mondja, hogy a BlackBerry jól csinálta anno. Hirtelen más lett az élet, igazad van. Abban viszont nincs, hogy jelenleg rossz úton járnának ezért szerintetek elkerülhetetlen a csőd. De ebbe ne menjünk bele, nagyon off lenne.
Jól jellemzi ez a mostani téma azt amikor néhányan beírkáltok a BlackBerry hírekhez. Mit gondoltok most rólam, hogy ilyen veleményt írtam ide? (nem kell leírni. ) Nagyon nem fognak egyetérteni itt a userek velem a csempe szepségéről a Ms hírekben, tudtam. Ezért gondoltam bírom, hogy demonstráljam azt amikor Ti írkáltok be. Ráadásul én csak érzelmi dolgot hoztam fel, ti pedig mindenáron jósolók akartok lenni.
(bocsánat az offért)
-
Ryoo
senior tag
válasz
#09819904 #46 üzenetére
Így van ez tény, a szidás az új divat, épp ezért nem szidom egyik rendszert se, azt használom, amit szeretek. Viszont nem tudok elmenni az olyan kommentek mellett, amiben annyit látok, hogy nem tetszik a csempe...mert kit érdekel, hogy tetszik, vagy sem, ha nem tetszik nem írom le és nem használom, ha tetszik, akkor meg használom...
-
NGA
addikt
válasz
Crafter32 #52 üzenetére
Csak mennyire nem tetszik neked, amikor valaki azt irja le, hogy a BB mennyire elb...ta az egészet, és hogy csak agonizál. Én nem kivánom a BB halálát, mert sok ember elveszti a munkáját ezáltal, és annál borzalmasabb nincs. Csak abból amit láthatunk az következik, hogy nem értik mi történik körülöttük, mint ahogy a Nokia sem értette 2-3 éve még.
-
törölt tag
Idővel 4 magos processzor, 2 giga ram, szemfigyelő / retinascanner, ujjlenyomat olvasó és még lehetne sorolni... Egyedül csak maga az OS megvalósítása fog eltérni a többi készüléktől.
Nagyon mára nem kell azon agyalni, hogyha kidob bármelyik gyártó egy új készüléket akkor milyen újdonságot fog bevetni. -
ZeGa01
tag
Annó arról volt szó, hogy a 8.1-ben lesz notification center, Cortana (személyi aszisztens aka IOS Siri), Quiet hours. Majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle.
-
törölt tag
Mára mindent divat szidni! Az iPhoneos a Samsungost fikázza, a ZTE-s a Huawei-est és még lehetne sorolni.
Olvasgatom a többi fórumot és belebotlottam nem egyszer a "szar csempés rendszer" szövegbe. Szerintem maga az ember aki írta az sem tudná megmondani miért jó szidni a WP-t?!
Ha valami nem jön be, akkor nem használom. Ez ilyen egyszerű!
Na, meg ugye sokan elfelejtik, hogy a WP-nek, droidnak, iOS-nak is ugyanúgy megvan a maga előnye és hátránya. Csak ugye az elfogadás az már kevesek számára ismeretes fogalom. -
Azie
őstag
válasz
Crafter32 #10 üzenetére
Hát igen 2 fajta vásárló van: Az egyik mutogatni veszi a telefont, a másik meg használni. Az utóbbinak teljesen mindegy, hogy ikonra vagy csempére bök a kívánt funkció használatához, viszont szereti, ha amire használja a készüléket, az fagyások nélkül, úgy működik, ahogy elvárja. Az előbbi véleménye szerintem lényegtelen.
-
Glenda
addikt
válasz
HawerKing #35 üzenetére
Kommunikációs tökönlövés volt.
Úgy kellett volna csinálni, mint az Apple. Verziószámot felnyomni 8-ra, és ugyanígy csak a GUI-t átportolni. Esestleg egy-két apróságot. Aztán azt mondani, hogy a többi dolgot csak az új telefonok kapják meg, főleg a hardver miatt.
Amikor meg kiadták a Lumia 510-et, akkor meg visszavarták, és újra tökönlőtték magukat. -
gsiferke
csendes tag
válasz
komloskaroly #39 üzenetére
Elvileg lesz
-
komloskaroly
tag
Ebben lesz már notification center
Vagy az majd később jön ha azt beletennék tuti visszamennék wore 1520 as Nokia nagyon bejön -
törölt tag
-
HawerKing
őstag
jol is csinalja az MS legalabb karpotol bennunket azert amit a rehebbi 7.8 as modellekkel muveltek...
-
halkow
őstag
pedig a lumia 800 mennyire tetszett anno nekem kár érte nagyon
-
.bTr
tag
Én örülök ennek a hírnek, dicséretes. Androidnál nem nagyon látni olyat, hogy az alsó árszegmens is el lenne látva frissítésekkel. Nincs windows phone rendszerrel ellátott telefonom, de tervezem egynek a beszerzését. Lassan másfél éve vettem egy S3-at mert az prémium... hát nem az, könyörögni kell a frissítésért. Engem nem győztek meg. Van több ismerősöm is, aki a windows phone / win8 hallatán, csak annyit tudnak mondani: sz@r csempe. Hozzá tenném ezek az emberek életükben nem használtak ezekkel a rendszerekkel futó terméket, csak ezt hallották anno és ez maradt meg bennük. Nem hiába jön ilyen hamar a win 9, nem tudják a negatív kezdést lemosni...
-
sutyesz96
őstag
kinézetben nagyjából mennyit fog változni? milyen újítások várhatóak? és nagyjából mikorra?
-
törölt tag
"hiszen az új funkciók zöme csal a legújabb modelleken landol."
-
Kasya
nagyúr
Szegeny Crafter-nek kar volt megszolalnia
En meg varom a "feketemet" es remelem errol a kesobbi frissitesrol lesznek hamarabb bovebb infok is.
-
dsr
senior tag
Dicséretes dolog , hogy foglalkoznak az frissítésekkel.
-
meszike91
senior tag
Köszönjuk kedves Microsoft hogy kegyelmedből frissítéseket kaphatunk
-
korcsillio
addikt
Ezek szerint az 520 is megkapja ?!
-
Воланд
titán
válasz
Seangaijin #3 üzenetére
8.1, csak a cikkben nem szerepel.
-
Seangaijin
senior tag
ÉS akkor ez most mi lesz? Mert a GDR3 már jövöget lassan, a Black a Nokia cuccosa... A 8.1-ről is tudunk már egy ideje...
-
C$abi
aktív tag
Hát dicséretes, csak ne akadozzanak az 512 MB RAM-mal felszerelt WP8-as telefonok.
-
Воланд
titán
"hogy a Microsoft rövidesen bejelentésre kerülő rendszerfrissítése valamennyi Windows Phone 8 készülékre elérhető lesz, méghozzá annak minden szolgáltatásával."
azert ennyire ne rohanjunk elore.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest