Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Szerintem lesz mód folytatni még a BlackBerry -ről is a "csevegést". Személyeskedő vitába pedig végképp nem akarok belemenni.
-
Crafter32
őstag
Nem egészen...
Senki nem mondja, hogy a BlackBerry jól csinálta anno. Hirtelen más lett az élet, igazad van. Abban viszont nincs, hogy jelenleg rossz úton járnának ezért szerintetek elkerülhetetlen a csőd. De ebbe ne menjünk bele, nagyon off lenne.
Jól jellemzi ez a mostani téma azt amikor néhányan beírkáltok a BlackBerry hírekhez. Mit gondoltok most rólam, hogy ilyen veleményt írtam ide? (nem kell leírni. ) Nagyon nem fognak egyetérteni itt a userek velem a csempe szepségéről a Ms hírekben, tudtam. Ezért gondoltam bírom, hogy demonstráljam azt amikor Ti írkáltok be. Ráadásul én csak érzelmi dolgot hoztam fel, ti pedig mindenáron jósolók akartok lenni.
(bocsánat az offért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest