- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller21
csendes tag
Remekül össze hozták az anime jellegzetességét és a Disney Varázsát .
-
Adam_Shepard
addikt
ÉS a 2.8 kapcsán a Sora nevű karakter is kinyitható/ingyenes dlc hős lesz a World Of Final Fantasyben(Jan. környékén).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Most igazából egyszerű lesz a helyzet: KH 1.5 HD remix, KH 2.5 HD remix és a KH 2.8 HD gyakorlatilag le fogja fedni a teljes eddigi sorozatot és mind a három jövőre jelenik meg PS4-re (januárban a 2.8, március végén asszem a 1.5+2.5).
Illetve majd valamikor jön a Kingdom Hearts 3, az eléggé oda fog verni reményeim szerint, már amennyire egy tüsi hajú sráccal és Plútó kutyával felvértezett játék oda tud. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Anno én már akkor elvesztem a sorozattal, amikor láttam hogy Disney és Final Fantasy karakterek szerepelnek együtt. o.O
-
Cathfaern
nagyúr
Tehát a(z utolsó) fejezet bevezetőjének előzetese. What a world to live in
-
SunMount3r
nagyúr
Én már itt totál el vagyok veszve, melyik rész micsoda, meg, hogy hány része van és ezekből melyik a felújítás és melyik az újabb... Csak azt tudom, hogy anno PS-re az egyik legjobb JRPG volt. De nem is guglizok utána, mert amúgy sincs PS4-em...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged