- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 42 éves vagyok
Ha te meg egy felnőtt fórumozó lennél, akkor értelmesen, pár ezer ember megsértése nélkül is kifejthetnéd a véleményedet. De mivel te ezt a benyomást még messziről sem kelted- és ez minden egyes hozzászólásod alapján csak erősködik bennem.- ezért ez nem megy és még elvárod azt is, hogy ehhez kulturáltan bólogassunk.Vicces
Kicsit nagyok az elvárásaid.
Nézz utána pár dolognak,tájékozódj, tanulj meg értelmesen érvelni és elmondani a véleményedet, ahogy a felnőtt emberek ezt szokták. Senki nem bólogató Jánosokat vár ide, de attól nincs igazad , hogy azt gondolod magadról, hogy te vagy a fény az éjszakában, ez nem így van. Köszi!Switch egy baromi jó konzol, Nintendo pedig nem drágább mint a többi konzolgyártó. 299$ a hivatalos ára. játékok rá 9 hónap alatt:
Exclusive = 72
Nintendo exclusive = 23
Multiplatform = 578
Exclusivity unknown = 4szólj, ha tudsz még egy ilyen hordozható konzolt mutatni. Részemről off.
-
Nem, te trollkodni jöttél ide, a rajongótáborral van gondod,tényleg? lehülyézni minket benéztél? Mit vársz ember? beszélgetni jöttél ide? valóban?
"emberek akik megveszik, és próbálják bizonygatni h miért érdemes ennyi pénzt ezért a szarért kiadni."
"Akinek meg van az eszköz és szereti azzal nincs bajom."
"Fentebb leírtam h a rajongó táborral van bajom"
Még magad sem tudod miket hordasz itt össze. Ide jöttél beszélgetni?Ilyen beköpésekkel?
-
Tehát Nem akarsz megbántani senkit, csak a tudatlanságodból eredően saját magadnak bemesélt dolgokkal érvelsz. Én se bántásból írom,de ilyen hülyeségeket csak tudatlanságból eredő meggyőződésből lehet írni. És nem , nem ez az igazság, amit te leírsz, hogy márpedig ez az igazság. de maradjunk is csak meg ennyiben. üdv!
-
hahahah Brutálllll
egyre jobban imádom a kis masinát
NIntendo nyilvánosságra hozta a Dec 31 ig az eladásait. 15 millió!!! gép 9 hónap alatt. és 2 hónap alatt 9.1 millió MarioBOBAKILL : úgy tudom ki fogja használni az irányítókban lévő infra szenzort és mozgásérzékelőt is és az érintőkijelzőt is kézi módban.Szóval az emu ha lenne is, fél megoldás lenne csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest