- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voltak hibák. Az STE feladta a küzdelmet, 2 napból 1-et ment. Egy monitor is elfüstölt. A Vidi pongból is csak a tartalék volt használható. Ráadásul olyan hideg volt, hogy majd' megfagytunk. Nekem ezért 80%, de a látogatóknak ezek nagy része fel sem tűnt.
Erről jutott eszembe:
A látogatóknak nem volt látható, de a csapat fagyoskodott. Nem kicsit, hanem nagyon hideg volt pénteken, pulloverben és kabátban is fáztam. Az már csak súlyosbította a helyzetet, hogy a szálláson is kb. 14 fok várt minket. Másnapra ugyan kisütött a nap, de csak nem akart a terem felmelegedni. Szerencsére véletlenül a fűtést rajta felejtettük, mert reggel a tusoláshoz felvettem amennyire lehetett. Így második nap este a stampedli pálinkával tovább tuningolva már nem fagytunk hozzá az ágyhoz
-
Egy érdekes szerda:
Már csak 2 nap volt a kiállításig amikor reggel csörgött a telefonom. Nem is csörgött, hanem örjöngött és a vonal másik végén egy feldúlt hang egyértelműen utasított, hogy délután csapot papot otthogyva fussak Fülére. Az történt ugyanis, hogy az iskolából az előre megbeszélt péntek helyett szerda délután lehetett csak kipakolni. Újonc kollégát bepalizva száguldottunk a helyszínre. Miközben mi trógeroltuk a 100 széket és kb. felennyi padot a méltóságos és nagyságos főrendező Úr a kossuth rádiónak adott telefonos interjút. Fogalmazzunk úgy, hogy nem tudott egyikőnk sem röhögni a programváltozáson, de ezt is megoldottuk. A segítőkre jellemző, hogy ilyen hirtelen is össze lehetett rántani egy 6 fős csapatot.
Az is jó volt, amikor egy idősebb úrral megbeszéltük, hogy milyen hiányosságokat látok a tVC-nél. Kb. 20 perc után bökte ki, hogy Ő ott dolgozott, csak a nagyszámítógépeken. Mesélt pár dolgot, de érdekes volt látni, hogy milyen volt az a korszak a gyrtósor mellől.
A belső nézetből írtam még a blogomba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Steam Deck
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest