Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz GRaul #5 üzenetére

Le a kalappal a saját megoldásod előtt! ;)

Mindazonáltal az általad készített fotón is jól látszik a technológia a legnagyobb hiányossága: a "fekete fény" nem létezik.

Fekete szín és sötét árnyalatok esetében a többi szín "folyik bele" a képtartalomba. Márpedig - ha jól tudom - az elsődleges célja a technológiának a képi élmény növelése a képtartalom sokkal nagyobb méretre történő "kiterjesztésével".

Igen, tudom... a teljesen sötét helyiségben tévézést a szem számára egészségtelennek tartják, és ajánlott valamilyen megvilágítást alkalmazni, de akkor pedig a konstans, statikus, egyszínű világítás lenne a praktikus, nem a "villódzás".

Persze ízlések és pofonok... én maradok a hagyományos, sötétben házimozizásnál. :K

törölt tag

válasz GRaul #5 üzenetére

Igen, ezt nézegettem, köszi, és lehet, hogy ilyen lesz belőle. Szép munka! :R

Nekem viszont kicsit más kéne, valami, ami a meglevő Hue rendszert tudja vezérelni a képi tartalom függvényében. (Azért Hue, mert nagyon használható. Sok alkalmazás, kiegészítő van hozzá, távirányítható, hangvezérelhető, stb, elég modern. :) )

Androidra mindenféle kamerás megoldások vannak, de ennél néhány fokkal elegánsabbat szeretnék.

(#6) b.: Köszi, megnézem ezt is!

Új hozzászólás Aktív témák