- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Le a kalappal a saját megoldásod előtt!
Mindazonáltal az általad készített fotón is jól látszik a technológia a legnagyobb hiányossága: a "fekete fény" nem létezik.
Fekete szín és sötét árnyalatok esetében a többi szín "folyik bele" a képtartalomba. Márpedig - ha jól tudom - az elsődleges célja a technológiának a képi élmény növelése a képtartalom sokkal nagyobb méretre történő "kiterjesztésével".
Igen, tudom... a teljesen sötét helyiségben tévézést a szem számára egészségtelennek tartják, és ajánlott valamilyen megvilágítást alkalmazni, de akkor pedig a konstans, statikus, egyszínű világítás lenne a praktikus, nem a "villódzás".
Persze ízlések és pofonok... én maradok a hagyományos, sötétben házimozizásnál.
-
törölt tag
Igen, ezt nézegettem, köszi, és lehet, hogy ilyen lesz belőle. Szép munka!
Nekem viszont kicsit más kéne, valami, ami a meglevő Hue rendszert tudja vezérelni a képi tartalom függvényében. (Azért Hue, mert nagyon használható. Sok alkalmazás, kiegészítő van hozzá, távirányítható, hangvezérelhető, stb, elég modern.
)
Androidra mindenféle kamerás megoldások vannak, de ennél néhány fokkal elegánsabbat szeretnék.
(#6) b.: Köszi, megnézem ezt is!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest