Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Úgy hogy vannak ilyen nyilv wifi pontok mint pl a Wiera, Fiera és oda ilyen kártyát kell venni hogy használd, vannak ahol ingyenesek vannak ahol kódokkal, és találkoztam pesten is t-online-s wifipontal, valszeg külföldön kiépitett hálózatuk vna a szolgáltatóknak és azt használhatod.
-
törölt tag
válasz
bolondember
üzenetére
úgy, hogy a szolgáltató hotspot hálózatát használhatod. például reptéren, meg egy pár helyen. nálunk is van, az összes mekiben tmobile-os wifi van. külföldön menőbb egy fokkal asszem, ott még több fizetős wifi van, jobb lefedettséggel.
-
bolondember
MODERÁTOR
egy kérdésem van csak - már a német trémobilnál is néztem, h van ilyen, h "wlan"-használat - és itt is.
ezt így hogy?

-
Tehát akkor majd nálunk is lesz (??), 100 ezerért, két év hűséggel, részletre, tiznezres díjcsomaggal...

<mint függetlenül>

-
iknight
senior tag
Nemértem miért őrültek meg az emberek az iphone óta, hogy google telót is csak szolgáltatókhoz kötötten lehet venni. Elég ellentmondásos dolog ez, nyilt oprencer, de csak ennél annál... Nemrég nyomkodtam egy kicsit ezt a telót, és nagyon jó, főleg ezzel a csomaggal együtt.
-
mukibuci
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
és az említett Orange csomag is elég korrekt, 43euros havidijjal
persze csak az SMS guruknak 
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Az ok,de mennyi havidíjért?
-
PowerBuldog
veterán
Egész korrekt áron kínálják a kicsikét!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze csak az SMS guruknak