- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
Szia papaiatis!
A játékod egyszerűen megunhatatlan.
Nagyon ötletes és könnyen játszható a játék. Amit hiányolok belőle, hogy nincs "Save game" (bár ez egy logikai játék, így ez csak sokadlagos dolog).
Néhány észrevétel:
A 7. és 8. szinten (ahol a 3 felé tagolt pályák vannak), gyakran előfordul, hogy egyszerűen úgy fordulnak a kockák, hogy nem lesz több lehetőségem. Bocsi, de PS-t nem hoztam, de közel 100 lejátszott gama után hidd el, így van(10 játékból 1-2x tuti előfordul). Sajnos ez igen zavaró, mert igazából ez után következnének a jobb és izgalmasabb pályák.
Ezzel kapcsolatban csak annyi ötletem támadt, hogy mi lenne, ha egy keverési lehetőséget raknál a dologba (persze "büntiből" ilyenkor vonhatna az idődből 3-5 másodpercet). Az óra mellett el is férne egy ilyen "keverés" gomb. Akár lehetne úgy is, hogy rányomok a "keverés" gombra és az utána kijelölt részen keveri meg a kockákat (ne átforgatja, csak megkeveri a helyeket), így nem kellene a már átforgatott kockákkal bajlódni.Az egyik legbrutálisabb pálya, az a 12-es. Még csak egyszer sikerült átjutnom rajta, persze itt is a szűk keresztmetszet az idő. A 13-ason is csak 5-6 kocka maradt, de már nem tudtam befejezni. A rekordom jelenleg 85036 pont és a 13 pálya.
Remélem sikerült néhány hasznos tippet adnom neked.
Tehát a gama Király! (5 csillagos!)
Aki még nem töltötte volna le, annak csak ajánlani tudom. -
elithun
őstag
Ha "felnövök" majd, akkor olyan akarok lenni, mint te.
Jó kis játéknak néz ki. Gratula érte. -
LÁZ
addikt
Grat a gammához, egy pirospontot beirhatsz
-
Polllen
félisten
Jópofa.
-
Brown ügynök
senior tag
Szép munka.
-
papaiatis
csendes tag
Köszi srácok a pozitív véleményeket!
A szakdoga értékelése még odébb van, de mindenképp megírom mit gondoltak róla
-
Helmoras
őstag
Leszedem, csipázom az ilyen stílusú gameket, köszi a felhasználók nevében! Remélem kiváló lett az a szakdoga
-
Köszi a gémet, marha jó!
-
rep3at
őstag
Gratulálok hozzá, ha megint lesz Androidos telóm akkor biztosan letöltöm, kedvelem az ilyen típusú játékokat.
-
7
addikt
Valóban ötletes.
-
Saccco
nagyúr
Gratula
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest