Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

hszilard666 veterán Köszönjük az írást!  Nagyon király ház nekem is ez van! Nagyon király ház nekem is ez van! Nálam a fő szempont hogy bele tudtam paszírozni 2db 360 as radit, úgy hogy a ház elég pici! Nálam a fő szempont hogy bele tudtam paszírozni 2db 360 as radit, úgy hogy a ház elég pici! Volt anno egy define xl r2 es kuckóm, elment volna ruhásszekrénynek! Volt anno egy define xl r2 es kuckóm, elment volna ruhásszekrénynek! El is lett adva. Érdekes hogy 33K az ajánlott ár, én 31 ért vettem nem olyan régen El is lett adva. Érdekes hogy 33K az ajánlott ár, én 31 ért vettem nem olyan régen 
 Egyetlen dolog ami számomra csalódás volt, az az előlap zsanéros megoldása, örültem volna ha mágnesesen oldják meg. Mondjuk nem dealbreaker mert nem sokat nyitogatom 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon király ház nekem is ez van!
 Nagyon király ház nekem is ez van!  Nálam a fő szempont hogy bele tudtam paszírozni 2db 360 as radit, úgy hogy a ház elég pici!
 Nálam a fő szempont hogy bele tudtam paszírozni 2db 360 as radit, úgy hogy a ház elég pici!  El is lett adva. Érdekes hogy 33K az ajánlott ár, én 31 ért vettem nem olyan régen
 El is lett adva. Érdekes hogy 33K az ajánlott ár, én 31 ért vettem nem olyan régen