- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985 #106 üzenetére
ertem en ,hogy lehet hogy kicsit halkabb ugy a tap ha alulrol szivja a friss levegot es kifujja hatul, de a tap akkor is melegszik ,es a meleg felfele szall >> pont a VGA ala fut ilyenkor , ergo a vga venti fog jobban porogni , amit nyersz hangot a tapon azt beporolja a vga
-
válasz
Malibutomi #96 üzenetére
"Lehet röhögni, de én megfordítottam a tápot, és a gépből szívja a levegőt. Persze így nem olyan hatékony a házszellőzés, de csend van."
Nalam is igy van , mert forditva kellene berakni ??? Annak mi ertelme hogy a padlorol szivjon levegot es egybol ki is fujja hatul ??
Eszembe nem jutna ugy beszerelni -
válasz
#65675776 #63 üzenetére
"Az utolsó grafikon mindenféle házhűtés nélküli eredmény, és abban bizony csúnyán leveri a mai mezőnyt az a nyolc éves konstrukció"
Ez igy van , a Casetek ck 1020 az egyetlen felsotapos haz a tesztben , egyertelmu ,hogy ez fog nyerni kikapcsolt ventik mellett , mert itt a tap kiviszi a meleget a cpurol.
Ezert is nem ertem ,hogy miert lett divat alsotapos hazakat gyartani. -
csodaszep
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest