- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Nem akarok vitatkozni de azon telefonok közül amik most fel lettek sorolva a sony-k teljesítenek a legrosszabbul. Egyszerűen olyan hibái vannak a amiket már évek óta nem nem képesek javítani. Talán a Z1 compact-nál vettem annyi változást észre h eltűnt a színzaj hatás. És most a minőségről beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
Enci1983
senior tag
válasz balazs1022 #20 üzenetére
Ezt már ezerszer leírtam de leírom ezeregyedjére is. Kitűnő képeket lehet készíteni Sony mobilokkal de sok más mobillal is. Az hogy a Xiaomi mit hozott ki belőle örvendetes, na de ezer bocs az SGS II közel nem készít még jónak sem mondható képeket. Alant Apple-t említenek, a 4S-en kívül mind elég trágya képet készít. Lényeg, aki tud fotózni az 2mp-ből is kihoz egy remek képet, aki nem, annak adhatsz a kezébe egy 80mp-es milliónyi beállítással rendelkező csodát és azt is elszarja. Jah, S4 Zoom, azt ne is, mert az semelyik végletnek nem felel meg, senem mobil senem fényképező,
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
halkow
őstag
"sirius" nokiától csorúnk nevet
Az hogy van hogy egy olyan cég mint az apple jobb kamerákat csínál az iphone ba mint egy fotós túdással rendelkező sony az xperiáiba ?
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
edemke007
tag
Vajon az új kamera felület mellett a 60 fps-t is megkapja a Z1/Z1 COmpact is?
-
balazs1022
őstag
pl a Xiaomi jobb fw-t csinál a sony kamera modulhoz mint a maga a sony. itt a példa. Mind2-ben Exmor RS érzékelő van.
Az új Xiaomi mi3-ban is sony kameramodul van amiben már az expozíciós időt is lehet állítani. Nem is ismerek más androidos telefont amiben ilyenre van lehetőség. (talán a Galaxy S4 Zoom-ban, de az inkább fényképezőgép hívásfunkcióval)
De pl a Samsung Galaxy S2 is készült sony kamerával és azok is jobban teljesítettek a samsung firmware-ével. -
G-Guts
aktív tag
Jó dolog a 20 megapixel? Mivel ehhez nagyon nem megfelelő méretű szenzort adnak, így kötve hinném...
A digitális fényképezőgépekben az 1/2.3"-as szenzor is csak kb. 10 megapixelig jó, de lehet, hogy még az is sok, pedig ott az objektív is meglehetősen fejlettebb.
Kis szenzorral és 20 megapixeles felbontással rossz képek lesznek, amit a zajszűrő algoritmus (amire te azt hiszed,hogy rosszul írt szoftver ) próbál javítani, de ugyebár sz@rból nem lehet várat építeni. -
Enci1983
senior tag
Mert melyik gyártó készít legendásan jó fw-t? Túl sok a csúcsmodell, na bumm, legalább nem terítik le a piacot olcsó műanyag fossal a'la Samsung. Tavaly csak 50+ telót adtak ki, nem beszélve azok variánsairól. A Sony így kompenzálja azt hogy alsókategóriában szinte egyáltalán nincs jelen. Közép ill. felső-közép valamint felső és prémium kategóriában vannak modelljei.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
razorka777
veterán
Ha normális firmwaret raknak alá, még jó is lehet.
Mondjuk a Sony nem erről híres.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
rizso
addikt
Magára a kamerára gyúrjon a Sony, ne a kezelőfelületre, azzal szerintem eddig sem volt gond.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
dsr
senior tag
Remélem a valóságban is olyan jó képeket csinál majd , mint ahogy azt beharangozzák
-
Stevenstyle
senior tag
A SONY már egy jó ideje fél éves ciklusokban adja ki a csúcsmodelljeit. Engem mondjuk Z tulajként nem különösen zavar amíg a korábbi csúcsmodellek frissítései is érkeznek és hál Istennek azért csordogálnak. Ez a probléma inkább a közép és alsó kategóriát érinti.
Az, hogy nagyobb a választék, az meg egy darabig szerintem nem probléma amíg nem lesz Samsung szintű a dolog. Egy jó kamerás mobil meg amúgy is ráférne a SONY-ra mert a Z kamerája sem egy csúcs, de a Z1/Z1c duó anno úgy volt beharangozva mint a legjobb kamerás mobil a piacon és ez sajnos köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Szóval had jöjjön, várjuk.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Vajon a záridő állítására is lehetőség fog nyílni?
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Ez legyen a kisebb baj, a nagyobb az, hogy a Z1 nek kellene kb. most kijönnie, ha az 1 éves termék ciklust nézzük. 1,5 éven belül 3 csúcs modell (Z, Z1, Sirius) picit sok lesz. Arról nem is beszélve, hogy minél több teló annál kisebb termék támogatás, amiben a Sony legendásan szar.
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Az jó dolog, hogy 20 mp lesz a kamera, csak ha erre is rosszul írnak szoftvert dobhatják a kukába az egészet. És hála a zárt bootloadernek még a mezei user sem javíthat a képek minőségén, ha netán komolyabban ki akarja használni a telefon fotós tulajdonságait.
Ui.: Nem lesz kicsit túl sok SONY csúcs modell ?
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Örni
senior tag
Szkeptikusan kérdezem, hogy lossless zoom lesz végre??? A 60 FPS legalább már jó hír...
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
tomboy0013
veterán
Ha szép fotós meg videós mobilt szeretnének akkor szerintem alap lenne már egy OIS, főleg a videózásnál. Én olyan telefont már nem is vennék amibe nincs. Anélkül csak egy rázkódós kaka videót csinál tökmindegy hány megapixeles a fényképező.
-
atike
nagyúr
Jó lenne már egy tényleg (nem csak papíron) erős kamerával rendelkező androidos telefon... Hátha ez lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest