- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz
Plazmacucci #34 üzenetére
Aki ilyet vesz az meg is érdemli, már bocsánat
-
juuzer
addikt
válasz
Plazmacucci #27 üzenetére
Tudom, bár szerintem azért ennyire torzulnia és ocsmánynak nem kéne lennie pl egy levél szélének. Nyilván nem is DSLR minőséget várok el egy telefontól meg egy arra rakható obitól, de na. Ezek nálam tönkrevágják az élményt.
-
juuzer
addikt
Nagyon szép képek, gratulálok hozzájuk! :)
A makrólencsékkel egy gondom van: a bokeh a legtöbb esetben borzalmas és pl a vízcseopes képen a levél szélei valamj borzalmasan néznek ki. Nyilván nem egy Canon L Lens minőséget várok el én sem ezektől a felcsíptethető obiktól, csak egy minimálisan jobb minőséget.
Egyébként meg a méregdrága Zeiss készlet iPhone-ra se sokkal jobb, ott is ugyanez a bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Akkor se kell lemaradni egy apró tárgy, élőlény megörökítésétől, ha nincs az embernél fotós szett. Nem árt ugyanakkor a mobil fókuszképességeit és kézi lehetőségeit kiismerni.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest