- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Az ősember is falra mázolta, ahogyan levadászták a kaját, mára ez maradt.
A kivagyiság egyik mércéjévé tették, hogy ki hol zabál is mit.
A poszt viszont jó és jár érte a virtuális pacsi, gasztrosok tudnák kamatoztatni, mert bizony vannak olyan képek közkinccsé téve étlapokon és weboldalakon, amelyek inkább elveszik, mintsem meghoznák az étvágyat.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
David75
őstag
válasz #06658560 #20 üzenetére
Amúgy én pont azokat a képeket, nézem Google-ön amit àtlag józsi tölt fel mert az akkor tükrözi ami valójában van. A beállított jól elkapott képek félrevezetőek lehetnek, ez olyan minthogy a lányok hogy néznek ki a szarrá filterezett Facebook profilképükön meg valójában.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
stellaz
veterán
A jelenség akkor is nagyon röhejes, mindenki fotózza a teljesen hétköznapi, kommersz kaját - mint ahogy fentebb a kolléga is nagyon találóan íja - "mintha most látna először meleg ételt tányéron".
Mikor ismerőseim csinálják a társaságomban én nagyon kínosan érzem magamat.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Ugyanez itthon egy japán étteremben, ahol a pincérünk csak japánul és angolul tudott: mondom neki angolul, hogy allergiám van vmire, ugye azt ki tudják venni a kajából?
Nem érti.
Lefordítom japánra telefonnal.
Nem érti.
Mutatok telefonon képet a cuccról.
Nem érti.Végül csak olyat rendeltünk, amikről biztosan látszott, hogy nincs benne a cucc.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
metaboy
tag
Egy gyakorlati példa....
kis Szlovák/Román/ne adj Isten Maláj étterem...természetesen mind az adott országban..
Az étterem helyiek kiszolgálására "szakosodott" tehát nincs angol/német étlap..
Mit csinál az ember?
A google a barátom...megérdezem hát őt....
Mit látok?
Néhány értékelést a maps-en (ezek alapján választottam a helyet is)
Mit csinálok én?Nem tudom hogy van szlovákul a rántott hús... a pincér nem beszéli csak saját nyelvét...
Megnyitom a google maps-et, rábökök egy képre- ebből kérek 1-et..
Pincér megérti, mindenki boldog...Szóval igen.. van értelme ételeket fotózni (nem a fb-ra feltöltött 1.0- ás rántotthúsokról- bár a fenti példa alapján ez sem hülyeség), de időnként jól jön, ha van egy támpont..
Egy étteremben nem csak a szájával eszik az ember, hanem a szemével is. Tehát, ha nem egy elfuserált, homályos, szutymák képet látok (sajnos gyakran ilyeneket töltenek fel még kisebb büfék tulajdonosai is!!!!), akkor nagyobb eséllyel térek be egy helyre.UFF
-
David75
őstag
válasz #06658560 #11 üzenetére
Ez amúgy tényleg nagyon sokat tud segíteni étterem választáskor. Viszont mikor Facebook-ra tölt fel valaki ilyesmit azt borzasztó szánalmasnak tartom. Kicsit túlzásba estek az emberek a minden fotózásával, nyaraláskor is ahelyett, hogy talán élvezné azt az x nap pihenést/szórakozást, inkább azzal töltik hogy csak fotóznak meg posztolnak. Étteremben is lehet jobb lenne ha inkább beszélgetnénk és élveznénk az ételt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
-
somogyib
őstag
A második képen milyen étel van? Úgy néz ki mint egy darab kavics.
A paprikás képek nagyon jók lettek.
[ Szerkesztve ]
-
rajd
tag
Nemrég voltam étteremben haveromékkal, és amikor kihozták a tányérokat, haverom felesége felpattant mint aki alatt kigyulladt a szék, félre lökött mindenkit és hevesen elkezdte fotózni a sima, 1.0-ás rántott szeletet - hasábbal, mintha most látna életében először meleg ételt tányéron. Én kértem elnézést a felszolgáló lánytól. Szóval a válasz: igen
-
stellaz
veterán
2019-ben még érdekel bárkit, hogy ki milyen kaját fotózott? Egyáltalán, valaha is érdekelt valakit?
-
gti16v
őstag
https://photos.app.goo.gl/HEnWs5QchUsoWURY7
(Otthoni képek)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Csapoati
nagyúr
Ha nem fotóztad le a kaját, nem is voltál étteremben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
moleculez
veterán
Az otthoni szett az komoly lett, az éttermi, meg olyan semmilyen, dehát ez ilyen műfaj.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Drakmusz
addikt
Köszönjük a cikket!
Egyébként az egyik legnehezebb műfaj.Nálam még szakmába is vágna a történet, de nincsen türelmem a dologhoz.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
törölt tag
A cikk nagyon hasznos, a képek pedig jók lettek.
Az is dicséretes, hogy minden héten van új cikk mobilos fotózás témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest