- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amit hiányolok, hogy a pro módban nem lehet állítani a rekeszértéket.
Persze a brutális 0,95-ös rekesz elképesztő, de a 0,95-16 átfogás is.
Viszont amit nem olvastam sehol, de igen érdekes: a fókuszpont és a fénymérés pontja is elválasztható egymástól. A ujjunkat a kijelzőn tartva kb. 1 másodpercig, megjelenik két kör, a nagyobb a fókusz, a kisebb a fénymérés kívánt helyére húzható.
Vagy ezek már mind általános tulajdonságok a telókon, csak én vagyok lemaradva. -
jamez
senior tag
ha az emberek nem hajlandóak megtanulni fotózni, majd a gépek megtanulnak helyettük.
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
Mr.Silkó
veterán
Látható valóban a különbség a AI által paraméterezett fotók javára, de ami igazán kiemelkedő, az a cikkben is bemutatott és kifejtett bőséges éjszakai/rossz fényviszonyok melletti részletessége a képeknek.
-
somogyib
őstag
A pásztorpitén és a virágon nem sok mindent változtatott az AI, de a tájképet tényleg hangulatosabbá tette.
szerk:
"100 milliónyi képet mutatott meg az algoritmusnak és tanította meg a szoftvert arra, hogy felismerjen 19 különböző témát és tárgyat"Az a 19 igen kevésnek tűnik ekkora mintafeldolgozásnál...
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
Jó lesz ez nekünk..
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
atike
nagyúr
Nekem is tetszik! Kíváncsi vagyok majd a Pro módban készült képekre....
-
Clorf
tag
Mudin rajta a fókusz, alul írja "macska" kész XD
"The Morru'Khan is not satisfied with your peformance"
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez az AI úgy látom a trendi új neve az algoritmusnak. A "smart" kezd kikopni, így kell valami más. Ugyanaz mint robotnak hívni a gépeket. Attól, hogy bonyolultabb algoritmusok alapján működik, még nem lesz intelligens.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
7Heads Drago
veterán
Zsír. Nekem bejön. Nem vagyok profi fotós. Nekem jól jönne.
Kár hogy jönnek a fikázok. És mivel a körte nem alma sztek ez kevés.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest