Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #45 üzenetére
Jah, nem ismered fel a telefonod a tükörképben?
Az egy X10 mini egy műanyag tokban.
Nekem is olyan tokom van, és olyan a kamera-hangszóró-fény kivágásánál a tok... -
mrlujoak
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #49 üzenetére
Örülj!
Sony Xperia S
-
LEFTHORSE1
őstag
Igen ott van, csakhogy kisbetüvel írva, majd amikor nagy nyomtatott betükkel lesz ráírva hogy SONY akkor fog igazán érdekelni, kiváncsi vagyok milyen termék politikával áll elő amikor egyedül lesz a Sony, mert a mostani SE xperiák egytől egyig tele vannak sumáksággal, legalábbis számomra
-
pit stop
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #45 üzenetére
Nem látod
Pedig ott van... Csak mellé van téve még hogy Ericsson
Ezt mondjuk nem értem, hogy addig miért nem érdekelhet - ez ilyen almás felfogás. Ha nincs rajta - nemjó; rajtavan - verhetetlen; mind1 szvsz.Témához: Hogyha ez a Neo utóda, akkor az Arc (s)-nek mi lesz? Inkább annak venném - hacsak most közvetlenül valami 4 magos meglepetést vagy egyebet nem dobnak ki (nem hallottam még ilyen pletykát se).
-
mrhitoshi
veterán
Tetszik ez a letisztult formavilág.
De hogy-hogy Sony Ericsson ? Nem csak Sony ?
-
gybazsi
senior tag
Nem néz ki rosszul. A hátlapja pedig nagyon SonyEricsson-os lett. Ami nem baj.
-
Dunbar
senior tag
Legcsúnyább Xperia, mondjuk az elődje is az volt. Ez a hátlap rosszul sikerült, úgy látszik Neo jó áron jó kijelző + vas ronda dizájnnal.
-
raulicio
senior tag
http://www.gsmarena.com/leaked_shots_of_the_sony_ericsson_mt27i_pepper_emerge-news-3633.php
nem, ez lesz az az SE amit megveszek
-
Zeze94
tag
öhm hova lett a kép a cikkből?(legalábbis nekem nem mutatja) előről nagyon pofás, de megnézném hátulról is
betudná esetleg valaki linkelni?
-
stilo18
addikt
válasz
solanthugor #18 üzenetére
Igen, majd év közepén a ZTE virít egy egymagos, 1GHz-es telót, 30000 ft-ért, aztán meg is adja az irányt a többieknek...
-
solanthugor
aktív tag
válasz
hallerlaller #32 üzenetére
Jòl làtod.
-
hallerlaller
addikt
válasz
solanthugor #30 üzenetére
az érintőgomb is fizikai gomb és ezen az van ha jól látom
-
kiskaktusz
addikt
válasz
solanthugor #30 üzenetére
Így van, én sem használnék így szívesen 1 készüléket sem...
-
solanthugor
aktív tag
válasz
petipetya #27 üzenetére
Mert nagyon is van rà igèny. Szvsz.
Az a google gondolata volt hogy nincs, meg ìgy jobb, de azt mèg a felhasznàlòknak meg kellene szokni. Plusz a tabletek ès telefonok szoftveres összehozàsa miatt is lehet, tableten azèrt mèg is màs ha nincs.
Én se szìvesen hasznàlnèk olyan kèszülèket amin nincs legalàbb egy kapacitìv gombsor. -
b4zsi-
őstag
A két mag lehet a megfelelő support miatt lesz. Most már a rendszer jól kihasználja van értelme belerakni. Valamennyire megnyugszik a felhasználó is , hogy erre biztos jön frissítés...
Sony mostanában belehúzott ilyen téren... -
solanthugor
aktív tag
válasz
littlelion21 #23 üzenetére
De szerettem ezt a telefont!
-
mrlujoak
veterán
válasz
littlelion21 #23 üzenetére
...én a T700-at már nem "mertem" linkelni az arány eltérése miatt, de igen, az a modell is csatlakozik a sorba...
-
brendoncsopi
tag
Csak tudnám hogy ezeket a homályos kémfotókat milyen eszközzel lövik hogy ilyen baromi gagyik mindig. Vagy direktbe van igy,hogy a sejtelmesség filingje megmaradjon :-)
-
littlelion21
addikt
Igaz, kicsit eltolt arányokkal, de ez az SE ugrott be róla elsőre:
Úgy látom az anyaghasználatban sajnos nem követik az "elődöt".
-
hallerlaller
addikt
ezzel a telefonnal odavernek mindenkinek, ha időben kijön.
-
Damage401
senior tag
Nekem így elsőre bejön. De drága Neokám még bírja rendesen, remélem nem akarnak rámenni (tudom a kor követeli és a 2,3 még nem támogatja) hogy minden alkalmazás minden játék és maga az OS már csak 2 magon fog csak jót produkálni. Mondjuk a SE egész jól sikerült az optimalizálás androidos telóin (mondjuk 2x újraépült a felület, de ki tudja én nem használok taskkillert)
Viszont a Sonynak most egész jól halad a szekere
-
sheep
addikt
csak megint az a plusz fehér kinyúlás az alján..az nem tetszik
anélkül sokkal szebb lenne -
kiskaktusz
addikt
Jónak tűnik
-
stilo18
addikt
válasz
solanthugor #1 üzenetére
Hát ez az év közepétől már csak középmezőny...
A csúcs a 4 mag lesz...a középbe csúsznak le a 2 magos telók...!
-
mrlujoak
veterán
válasz
Fancy-boy #12 üzenetére
...mert a Sony egyelőre a saját tulajdonú Sony Ericsson leányvállalatának modelljeit még mindig Sony Ericsson névvel hozza ki.
A hamarosan lezáruló Ericsson kivásárlást majd az év közepétől követi a Sony Ericsson-ból az Ericsson elhagyása, és onnantól lesz a leányvállalat termékeinek a neve Sony. -
Zoz
őstag
Kifejezetten nem tetszik, hogy lehagyták a fizikai gombokat, pont ezzel tűnt ki az Xperia sorozat a sok tök egyforma Androidos telefon közül.
-
Fancy-boy
addikt
Miért nem csak SONY márkajel van rajta? Ez sántít.
-
mrlujoak
veterán
válasz
imisomogyi #6 üzenetére
Ez a dizájn nem idegen a Sony Ericssontól...
Már jóval a Milestone előtt is volt hasonló alapokból építkező dizájn, ami most az előlapon mutatja magát: -
tixem
addikt
Remélem, az a fehér förmedvény az alján nem lesz a végleges verzióban. Vagy legyen fekete, vagy fehér, ne ilyen hibrid. Amúgy tetszetős, hátlap kissé puritán. Ha tartják magukat a rendkívül jó árpolitikájukhoz, az SE ütni fog mindenkit az alsó és középkategóriában
-
tjb007
nagyúr
A pontos specifikációja valóban nem ismert de nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz benne.
Snapdragon nem lehet mert az nem CA9 magos, 4210 -es Exynos megint csak nem kerül bele, maradt a TI és az ST-Ericsson amiből kizárásos alapon az ST-Ericsson marad (abból is az U8500), tőbb helyen is pletyka szinten ezt említik.A külsővel nincs probléma, kevésbé lekerekített élekkel még jobban nézne ki bár ennél jobban már nem nagyon lehet, a kamera dudor viszont nem néz ki jól.
-
hemaka
nagyúr
De szép hátlapja van, de attól már csak az alsó illesztés szebb.
-
mrlujoak
veterán
Merőben más a dizájn, mint a Vivaz (Vivaz pro), és a neo (pro) esetében, így nem érheti szó a ház elejét, hogy unalmas lenne a küllem...
A hátlap nagyon egyszerű lett, viszont tetszik, hogy visszaköszön néhány régi (kagyló) mobilon is látott kamera körüli dizájn...
Cyberpunk: Óhajod teljesül:
-
Cyberpunk
félisten
Azért én megnéztem volna elölről is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
solanthugor #1 üzenetére
Szerintem elég szép és letisztult.
-
solanthugor
aktív tag
Kètmagos processzor a közèpmezönyben?
Mindenesetre ez a hàtlap elèg idètlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia Neo közvetlen utódja lehet a kétmagos processzorral és 3,7 hüvelykes kijelzővel szerelt Sony Ericsson MT27i.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Külpolitika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest