Új hozzászólás Aktív témák
-
dareal
tag
válasz
#65675776 #76 üzenetére
lol, de ha nem vetted volna észre, külön személyeknek válaszoltam. ahogy azt a szabályzat is kéri. ha 1-1 szavas válaszaim lennének, akkor kellene 1 hsz-ben írni mindent.
mivel hogy az egyéb, eszembe jutott irományok minden esetben szerkesztés után kerültek be, nem tudom, hogy mi a problematika.
de akkor ismét idézem:
ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.
sőt, akkor most egyenesen felkérnélek arra, hogy mondd meg, mely postjaimban volt az, hogy egy gondolatmenetet 2 postban írtam le. nem fog menni.
az, hogy más-más személyeknek külön postot írtam, miért lenne probléma, ha azt ráadásul az idézett szabályzat szerint tettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest