- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
a Razr az tepsi, ez azért jóval kompaktabb méretű lesz.
Vagy ha ez neked tepsi, akkor a Razr dupla tepsi -
nuke7
veterán
tepsi
már nekem az n9 képernyőjén sem kényelmes gépelni fektetett módban - állítva meg tul kicsi a hely... -
Ricardo
titán
"A készülék pontos paraméterei továbbra sem ismertek, de a 8,5 milliméteres vastagsága miatt több forrás is 3300 mAh kapacitású akkumulátor jelenlétére számít, míg a kijelző nagy valószínűséggel 4,3 hüvelykes, 720x1280 képpontos lehet."
Ha ez így lesz akkor csak ennyit tudok hozzáfűzni.
Ez a helyes út.
-
vicze
félisten
Jó de ha nincs, akkor nem tudnak belerakni.
S4-et kb. HTC-nek se tudják szállítani, másnak pláne nem. Terga 3 személyes véleményem szerint rosszabb, mint OMAP4 (max. gyorsabb valamivel). Samsung szintén kis szériában ad csak másoknak és 4 magost ők se tudnak még nagy mennyiségben gyártani. Így marad OMAP4, amíg nem jön 5-ös, gondolom Atrix 3-ban debütálhat. -
Tomy Yayo
senior tag
Bejön. Megtartották a RAZR formáját és egyelőre úgy néz ki pont ott nyúltak hozzá, ahol kell hardverileg. Remélem a 3300mAh-s tipp tényleg bejön. Már csak az érdekelne, hogy PenTile lesz-e, aztán, hogy lehet-e majd kapni itthon?
-
vicze
félisten
Az OMAP-pal ugyanúgy nincs gond a fogyasztás terén, csak még 40nm-en gyártatják az OMAP5-tel(A15) majd lépnek ők is 28nm-ra talán. Szépen szabályozza az órajeleket és kapcsolgatja a magokat. A Qualcomm elég nagy rizikót vállat a 28m-el és hát jelenleg szívnak vele.
@sheratan: Csak a függetleneket lehet nyitni, a szolgáltatói verziók mind zártak.
-
Dr. X
aktív tag
Nem értem, ha ez a csúcstelefonjuk miért nem tudtak több tárhelyet meg jobb processzort tenni? Egy Tegra 3 kb. 30 dollár meg még kb. 20 dollár 8-16 gb tárhely.
-
törölt tag
igen, többek közt ezért is nem csípem annyira a Motorolát, bár elvileg pont ők nyitották ki pár készülék bootloaderét azt hiszem nem olyan régen, de emlékszem, hogy mekkora szopás volt Milestone tulajnak lenni, amíg ki nem hozták a 2.1-es frissítést, és még utána sem volt tökéletes (ez kb az első 3-4 hónapban volt probléma).
-
Integra
titán
valóban jelenleg nincsen, de lehet, ha ezt is elnyüstölöm 2 évet akkor az belefér. ráadásul nem is az lte a lényeg hanem az s4 fogyasztása. az meg bitang jó, ezzel az akksival excessive használat mellett is kihúz egy napot, nekem ez fontos, nem a 4 mag.
sheratan: fene tudja, jó kérdés. azért illene a razr sorozattal ráfeküdniük a supportra, de gyanítom hamar készülnének ehhez is a különböző rom-ok.
-
Végre raknak akkumulátort a telefonokba... eddig csak ilyen egy napos "kondikat" láttam a telókban, amit ha feltöltöttél és picit megnyomkodtad a képernyőt ,akkor valamiért lemerült fél-1nap alatt
-
vicze
félisten
-
Integra
titán
4.3 collra bepapszírozták a hd kijelzőt, szuper - kérdés a panel típusa..
3300-as akksi zsír, sose rosszabbat
vajon omap tényleg még, vagy sikerül 2 magos s4-et beletenni vagy majd az utódjába?
mi van micro sd foglalattal? 4gb belső tárhely elég vérszegény, nem is értem hogy ezt komolyan gondolták e -
gzbotii
nagyúr
csak engem nem hoznak lazba a Motorola telefonok
-
Halo
senior tag
NFC chip....?
-
tomatos
aktív tag
Jó fajta teló
Instant get
Xperia arc csere előbb-utóbb érik már
-
sagit
veterán
csak a belső memóriába tudok belekötni, fincsi telefon ez
ilyen akku-t mindenkinek -
a RAZR széria méltó a nevére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest