Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Szegény telefonra sok mindent lehet így elsőre, kinézet alapján mondani, csak azt nem, hogy ergonomikus...
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
plus44
veterán
Olyan a formája, mint a G1-nek...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
BloodRay
veterán
Na ez sem az a tipikus divattelefon lesz az tuti...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
iknight
senior tag
Szerintem a HTC magic sarkait lecsapkodták baltával, hogy kicsit szögletesebb legyen, aztán mindjárt hozzáadhatnak egyet a modellpalettához
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
brumesz
aktív tag
ez megintcsak csúnyácska lett
legalábbis a kép alapjáncserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
iknight
senior tag
Én igazából azt hogy jöjjön egyáltalán android, mert igazából a dream óta minden gyártórol hallani a hireket, hogy ilyen olyan android telókat dobnak piacra, már eltelt egy fél év vagy több és még nincs más mindig...
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
student
őstag
én ezt nem értem ez most az android stratégia része hogy ien okádék telókat csinálnak? megnézik mennyit lehet csunyával szakitani aztán jövöre jönnek a dizájnos telók?
persze az 5gomb most is alap ezen a szaron -
joey04
titán
Android=ronda
miért nem lehet valami szépet alkotni itt is? HTC WM gépei gyönyörűek.
De mondhatnám a Samsungot is, millió szép telefon, az android náluk is ronda -
Nimrod
addikt
Ez a teló sem a szépségével fog hódítani.
-
runner 125
nagyúr
Kár h ilyen kémfotók alapján nem nagyon lehet eldönteni h szép-e, kicsit jobb minőségű fotók jól jönnének.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Depression
veterán
Undorító. Pénzt tuti nem adnék érte.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Mamuska
őstag
Ez marha nagy lesz, mekkora már rajta a keret alul, fölül, simán lecsíphetnének belőle nem is keveset. Nekem egyedül a gombok nem tetszenek rajta, na azok tényleg undorítóak. Egyenlőre sokkal szimpibb a samsung androidos telója az i7500.
-
kingabo
őstag
Ez nagyon ronda lett. A htc-nél miért nem rugják ki a 3.14csába a designert? Csak nehogy beleivodjon az emberekbe, hogy android -> ronda...
Egyébként a 3.5-ös jack megjelenése egy óriási piros pont, remélem a winmo-n is kukázzák az extusb-t. -
Dare2Live
félisten
döbbenetesen csúnya....
rájöhetnének, hogy lehet akármilyen szuper ha ilyen bündronda az nagyon vissza veti az eladásokat. Nekem is fontos, hogy a etlefonom izléses, stilusos legyen ez meg....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest