Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Misály

addikt

válasz kaller1 #23 üzenetére

OFF

Hat ez most kicsapta biztositekot bocs, akarhanyszor nokia bejelent egy keszuleket, mindenki elkezdi hogy egesz jo csak androiddal kene, nem az faj hogy az android nepszeru mert legyen - en idegbajt kapok tole - csak nem ertem ezt az android-zombi kozosseget akik minden telefonon ezt akarjak latni, meg akkoris ha erre esely sincsen.
    Innentol kezdve az egesznek semmi ertelme, csak valahogy novelje droidunk a hozzaszolasainak szamat.
    Telleg ennyi erovel menjunk at egy apple topicba fikazni nulla hozzaertessel. Legalabb lesz sok hozzaszolasunk...

Gratulalok ezeknek az embereknek, es persze akinek nem inge ne vegye magara :)

ON

Akik szerint ez ronda reszletezze miert, mert en le tudom irni mi az ocsmany az 5800-mon.
    Ez egy nagy kepernyo 3 gombbal kerek ivekkel es legalabb vekony semmi sem tori meg a kepet minden a helyen van (a kamera korulotti dombormu fura egyedul) nem ugy mint az elozo erintos nokiakon es vegre nincs az rohadt kava ami ala ugy gyulik a zsebpiszok hogy orom kikaparni.Szerintem egy olcso erintosnel teljesen elfogadhato ez a kinezet. Okosan vegyuk eszre hogy C szeria...

Új hozzászólás Aktív témák