Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Remélem ha megjelenik akkor majd meg lehet vásárolni a T-nél vagy a Telenornál...
Csak előfizetést tudnék megengedni magamnak
-
Peterson_
addikt
válasz
tariattila #62 üzenetére
Annyival megoldottam ezt a dolgot, hogy amikor épp nem volt olyan, akkor volt egy kicsit más telefonom...Vagy inkább telefonjaim, egy LG valami olcsó szétnyithatós, már nem is tudom mi volt.Meg egy Samu U600, mire azok kinyiffantak, pont kifogtam az 5800-át, aminek épp vállalható volt az ára.
Sőt, akkor tényleg úgy állt a helyzet, hogy annyiért, az volt a legjobb telefon.
Úgyhogy nekem nem sértették a bizalmam.Ha ez lefut, és nem lesz normális, megint van más márka is, aztán ennyi.
Bár most esélyes az n8 -
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #61 üzenetére
nem, hogy szavaznék...de ha jóra sikeredne és olcsón adnák még be is ruháznék ilyenre...
A bizalmat párszor eljátszották már... -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tariattila #60 üzenetére
ezt elkerülhetné a nokia azzal, hogy jó áron kezdi az értékesítést...( és ez az ami nem megy nekik...)
szavazz nekik bizalmat, hátha rájöttek már ők is... -
tariattila
veterán
ha ezt az 5800 leváltására szánták volna akkor elmegy...
de itt is az lesz a baj, hogy kell majd egy-másfél év mire az ára eléri a reális szintet...
addigra pedig megint sokkal jobbakkal áll elő a konkurencia...(azonos áron)ezt elkerülhetné a nokia azzal, hogy jó áron kezdi az értékesítést...( és ez az ami nem megy nekik...)
-
Elölről jól néz ki, hátulról gagyi műanyag szappantartó.
-
Peterson_
addikt
válasz
Quasi_modo #55 üzenetére
Mondasz valamit!
Bár a marketinges, PR-es banda bizonyára tisztában van azzal, hogy miért jó nekik ezt a vonalat követni.
De az még a nem tetszés ellenére is "dicséretes", hogy legalább valami újabbat próbálnak kipréselni magukból, és nem a Tubi nyócvankilencedik' verzióját...
Most majd ebből lesz ugyanennyi egyforma -
Peterson_
addikt
Specifikációk alapján tetszik, a külseje miatt viszont biztos nem kellene.
Lehetne kicsit szögletesebb...ezt így egy az egyben:
Csak számomra nem világos, hogy ez a telefon miért nem 5800 klón? Azon kívül hogy kissé le vannak kerekítve a sarkok kb ugyanaz a telefon. Nekem pl a telefon szélén lévő undorító porgyűjtő műanyag keretről már egyből az 5800 és társai jutnak eszembe...
Meglehet, és talán azért,mert teljesen más
Amúgy ne haragudj, de hol látsz te gyűrűt?
Csak azért,mert van ott egy perem, ami se nem bumfordi, sem nem emelkedik ki, ami ugye logikátlan is lenne kemény plexis kapacitív kijelzőnél.
Asszociációs társasjátékokkal ne próbálkozzAmúgy a formaterv ettől eltekintve még mindig nem tetszik, de rondának azért nem lehet mondani.
Egy Samsunghoz például esetleg passzolna, de nem egy Nokiához. -
Valentino K.
senior tag
Csak számomra nem világos, hogy ez a telefon miért nem 5800 klón? Azon kívül hogy kissé le vannak kerekítve a sarkok kb ugyanaz a telefon. Nekem pl a telefon szélén lévő undorító porgyűjtő műanyag keretről már egyből az 5800 és társai jutnak eszembe...
A dizájnt sikerült megint elb*szni...
Csatlakoznék néhány előttem szólóhoz, kiábrándultam a Nokiából, s már a flagship telefonokra és a hozzájuk kapcsolódó hírekre is csak legyintek...
-
plus44
veterán
Pontosan, a Nokia sajnos abba a hibába esett, hogy relatíve olcsón, de ugyanazt a technológiát adja el, ugyanabban a köntösben újra és újra. Némi innováció most talán megfigyelhető, a nép vár és épp ezért egy csalódással vegyes várakozással tekint az új készülékekre. Várná a jót, csak rosszak a tapasztalatok. Mindegy, kiderül.
-
Misály
addikt
válasz
Lotusomega #49 üzenetére
most nezem vonalvezetesben elegge hasonlit a c3ra eleg csak hatulrol megnezni
-
Lotusomega
senior tag
Nekem tetszik, csak sajnos kicsit Samsungos, ne vegye már át azt a dizájnt, nekem nem tetszik. Nokia 100x szebb telefonokat csinál.
A symbian 3at meg helyes hogy tolják csak jot fog tenni az árnak meg a progik mennyiségének is.N8 várunk már!!!
-
plus44
veterán
-
csab2
veterán
Nézd abban igazad van, hogy ez nem egy pozitív hozzáállás, de azt te is elismerheted, hogy a Nokia igen lemaradt az érintőkijelzős telefonokat tekintve. Ebben a kategóriában nyújtott teljesítménye eléggé harmatos. Az eddigi érintős telefonjai a legkevésbé sem innovatívak pl. Kivétel az N900, de azt a vonalat meg nagyon hanyagolják sajnos.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ne aggódj, még lesznek egy darabig sokan akik leírják, hogy miért nincs Android a Nokiánál. (Úgy sem lesz) De lesznek olyanok is, akiket hidegen hagy az Android és a Symbiant szeretik. Engem hidegen hagy a divat meg a trend, ha az új Symbian jó lesz akkor a továbbiakban is maradok annál.
-
Ricardo
titán
Nekem nem jön be. Olyan összedobottnak tűnik az egész. Lehet hogy a rossz képminőség teszi (volt már készülék ami az első képek alapján nem tetszett később meg "hirtelen" megszépült),majd kiderül ha bejelentik.
Remélem az E szériánál megtartják a már megszokott eleganciát.SZERK: Oldalról nem csúnya .
-
Misály
addikt
Amennyiben ez megtortenik kapsz egy rekesz budweisert , android helyett ott van nekik a megoo, de leirhatom meg parszor.
Szvsz a nokia ott jar most ahol az ms jart a vista es a 7 kozott vergodik, en megszavazom nekik a bizalmat mert nem hulyek ulnek ott se. Es elkepzelhetonek tartom hogy egy ekkora termekpalettat nehezebb korszerusiteni, foleg akkor ha a low-end termekekbol van a fo beveteli forras.
Amennyiben tevedek kerlek javitsatok ki, ez csak spekulacio
-
Misály
addikt
OFF
Hat ez most kicsapta biztositekot bocs, akarhanyszor nokia bejelent egy keszuleket, mindenki elkezdi hogy egesz jo csak androiddal kene, nem az faj hogy az android nepszeru mert legyen - en idegbajt kapok tole - csak nem ertem ezt az android-zombi kozosseget akik minden telefonon ezt akarjak latni, meg akkoris ha erre esely sincsen.
Innentol kezdve az egesznek semmi ertelme, csak valahogy novelje droidunk a hozzaszolasainak szamat.
Telleg ennyi erovel menjunk at egy apple topicba fikazni nulla hozzaertessel. Legalabb lesz sok hozzaszolasunk...Gratulalok ezeknek az embereknek, es persze akinek nem inge ne vegye magara
ON
Akik szerint ez ronda reszletezze miert, mert en le tudom irni mi az ocsmany az 5800-mon.
Ez egy nagy kepernyo 3 gombbal kerek ivekkel es legalabb vekony semmi sem tori meg a kepet minden a helyen van (a kamera korulotti dombormu fura egyedul) nem ugy mint az elozo erintos nokiakon es vegre nincs az rohadt kava ami ala ugy gyulik a zsebpiszok hogy orom kikaparni.Szerintem egy olcso erintosnel teljesen elfogadhato ez a kinezet. Okosan vegyuk eszre hogy C szeria... -
madstunt
addikt
kiváncsi lennék azokra akik egy n97 dizájnba mondjuk bele képesek látni egy 5800 formatervét olyan mértékben hogy klón jelzővel illessék
#22 joey: neked úgyis mindegy mer szar symbian fut rajta ergo úgyse vennéd
plus44 legyen méhviaszból?
-
plus44
veterán
Egész szép, kár, hogy full műanyag
-
Jadro
veterán
Jujj ez nem túl szép. A vékonyságát viszont jónak találom.
-
joey04
titán
reméljük élőben szebb lesz, mert ez így baromi ronda
-
Misály
addikt
ez a masik amitol kivagyok, legyen android a nokiaban. soha nem lesz akkor meg minek irogatjatok?
a masik amit nem ertek miert kell hasra esni az androidtol? ott lesz a meego ha annyira linux alapot szeretnetek telefonra meg symbian lesz ha leirjatok meg ugy 23ezerszer akkorse lesz maskepp...
ti elvezitek hogy hulyesegeket irkaltok?
-
hans87
tag
Le lehet hurrogni, de annyira nem tűnik vészesnek külsőre. 5800-nál jobban tetszik.
Én a Nokiát ismerve, inkább a házban lévő dolgoktól félek... -
No-kia
addikt
nah alakulgat , még végén lezs belőle vmi, bár a maemo-nak jobban örülnék, esetleg androidnak benne
-
csab2
veterán
Tény, hogy nem valami szép, de ezek az első fotók ilyen randák szoktak lenni. A sajtófotókon és élőben sokkal szebb lesz. Mondjuk szépségversenyt nem fog nyerni ha fejre áll akkor sem.
Én üdvözlöm, hogy végre nem 5800 klón. Kíváncsi vagyok a Symbian3 milyen, de félek, hogy számomra csalódás lesz. -
Misály
addikt
pff komolyan hova lehet meg fikazni a nokiat
most komolyan ezen mi a ronda? ez csak egy szaros telefon nem egy butor vagy egy festmeny, teljesen normalis alakja van es osszeszerelesre is normalisnak tunik.
az egyetlen fura dolog benne az a hatlap, nem nagyon emlekszem ilyen megoldasra nokiatol.
mindenesetre ha 250-280 euro kozott mozog az ara csinalnak egy utodot az 5800-nak amivel igencsak lehet nepszerusiteni a platformot ami talan a fejlesztok erdeklodeset is fel lehet kelteni...
-
CreMindES
csendes tag
A dizájn még hagyján mindenkinek más tetszik, és tenyleg felüdülés hogy nem 5800 klón. Mindazonáltal, a Symbian^3 tuti hoz előrelépést, de én még picit szkeptikus vagyok az előzetesen látott fotók és N8 videók alapján is, de reméljük a legjobbakat.
-
Nordic
Közösségépítő
A nokia számomra úgy leépült mint annó a motorola. Bűnronda telefonok hada, gyenge hardverrel.....
-
EczkE
veterán
Nem éppen finn dizájn.
-
FRENK1988
veterán
Akkor még inkább 5800 mint ez a szappantartó
-
huszar90
aktív tag
pff egy nagyon ronda mint valami kínai hamisítvány
-
D@niel
addikt
Nokia Nokia....
-
=Mentor=
őstag
GSM Arénán azt írják rezisztív, de remélem tévednek mert az nagyon gáz lenne a Nokiától, amúgy meg tényleg egy távol keleti semmitmondó dizájn....
-
|AP|
veterán
Hát ez szörnyen randa... már bocsánat
-
Az eredeti forrás 404-et dob, egyébként (asszem) az Engadgeten úgy írták, hogy nem tudni, hogy milyen OS, és nem tudni, hogy kapacitív vagy rezisztív.
-
kaller1
veterán
Az a dupla led villanó túl közel van az optikához, ebből semmi jó nem fog kisülni.
-
Quasi_modo
nagyúr
Most el kezdik tolni a Symbian 3 alapú mobilokat és nagyon remélem hogy jó lesz az új rendszer.
-
Lennier
tag
Egyelőre el sem hiszem, hogy nem egy 5800 klón lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Dél-koreai génekkel érkezik a finn gyártó második Symbian^3 alapokon nyugvó 8 megapixeles kamerával és 3,5 hüvelykes kapacitív érintőkijelzővel szerelt készüléke.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest