Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attila9988

őstag

válasz dragon1993 #17 üzenetére

Nem maradi cseppet sem. Vagy az olyan dolgok mint az adatbiztonság, vagy a privát szféra már kimentek a divatból? Mert akkor tényleg maradi vagyok. Ha meg nem mentesz le valamit, az a saját hibád, nem a technika szúrta el neked. Én lementek mindent, mindig. Ez az eljárás. Régen megtanultam, alkalmazom.

Pár nagy cég hathatós marketingje miatt gondolod hogy maradi ez az álláspont, de engem nem a cégek vezetnek az orromnál fogva, hanem a józan ész. Az meg egyre inkább azt diktálja, hogy netre minél kevesebbet, minél ritkábban rakjon az ember, fontos dokumentumokat meg soha az életben....

Lehet hogy neked csábító a gondolat hogy a nagytesó majd vigyáz a cuccaidra, és akkor lehetsz majd trehány, illetve jelent neked valamit ha a nagytesó begyszóra megígérte neked hogy nem tesz semmit csak a fiók mélyére rejti a cuccodat, de nekem ez marha kevés.... különösen manapság. Semmilyen garanciát nem látok sem arra hogy megőrzik felhasználás nélkül, sem arra hogy nem veszítik el (lásd cikk) és nem kerül harmadik fél kezébe.

Új hozzászólás Aktív témák