- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Szia
Vettem én is egy ilyen masinát, elvileg hétfőn kapom meg, most a postán várakozik. Ezt pontosan.
Win8 van rajta, amit én nem annyira akarok használni, de adok neki majd egy esélyt, de nem hiszem hogy megszeretném. Egyszer már próbáltam a win8-at ,de nagyon nem jött be, telefonon is hányni tudnék ettől a csempés kezelőfelülettől. Win7-et fel tudom rá dobni fájdalommentesen, van valami kavar ezzel az uefi bios dologgal? Persze SSD rögtön beugrik a hdd mellé. Ami bosszant, hogy csak 10/100-as hálókártyája van, nevetséges hogy nem tudtak belerakni gigabitest, pedig pont ezért nem vittem vissza a boltba egy tp-link 3600-os routert, hogy majd jó lesz az új laptopomhoz, ki tudom majd rajta használni a gigabites portot, aztán mégse
Asszony kapott cserébe egy régi 5 éves fusi laptop helyett ami leamortizálódott a biztosítótól egy új fujitsu a512-es és még abban is gigabites a hálókártya. Ráadásul a 7720-as wifije nem tudja az 5GHz-et sem, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Lehetőségem adódott az előző laptopomnál erősebbet venni, és ki is használtam az alkalmat, mert sokszor vágok filmeket,...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest