- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is ezt akartam írni, csak 3 héttel
persze van ezalól kivétel, de nagyon ritka, akinek hosszútávon is a szenvedélye és a hobbija a munkája.
amúgy annyit tennék hozzá a topichoz, hogy a "munkaidőn kívül elérhető vagyok" nem elsősorban szerződés, sokkal inkább megállapodás kérdése, ill. egyes munkaköröknél tudni lehet, hogy legalábbis időszakonként elvárás. ha pl. kontroller vagy egy nagyobb cégnél, akkor nem kell meglepődni azon, hogy a jövő évi budget készítésekor beugranak hétvégi telefonok. projektmunkánál a produktív indulások környéke ugyanilyen. ha intelligens a főnök is és a beosztott is, akkor ez remekül kezelhető, még akkor is, ha nincs ajándék ruha. ha a főnök ezzel visszaél, akkor viszont nem kell meglepődnie, hogy a beosztott bemerevedik, és ragaszkodik a leírt 8.5 órához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged